reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maja 10.10.2012 waga 1600g 30 tydzień ciąży

super wiesci teraz to juz z górki ,dzielna córka i dzielna mama:-):-)
mocno trzymam kciuki zeby ta silna kruszyna byla na swięta w domku
pozdrawiamy

reklama
Z dnia na dzień coraz bardziej się cieszę i równocześnie martwię, żeby znów coś nie wypadło..
Pani doktor powiedziała, że jak chirurdzy stwierdza że ta torbiel jest niegroźna( czyli że się nie będzie powiększać) i Maja będzie ładnie jeść z butelki to pójdziemy do domu. Dziś pierwszy raz ja rozbierałam do kąpania a potem ja ubrałam i nakarmiłam. Zjadła 45 ml w 10 minut ;D i zasnęła u mamy na rękach :)

Pekinie je Maja. U nas na początku 30 ml Kurczak potrafił męczyć nawet 1,5 godziny. Będzie dobrze, nie martw się na zapas. To co piszesz napawa optymizmem :)

Ostatnia edycja:
Tak wlasnie jest z wczesniaczkami. Dwa kroki do przodu i jeden w tyl i tak w kolko.
Trzymamy kiuki aby operacje sie udala i juz bylo tylko z gorki i do przodu.

reklama
Do góry