reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Moj gulasz juz zrobiony, teraz ziemniory.. a no i dam surowke z kapusty kiszonej i marchewki.

My dzisiaj na zakupy tygodniowe, potem seks hehe moze wylezie niedlugo...

reklama
Ja też.dziś gulasz ;) dziś z kuskusem, jutro mąż placki.usmazy :)
Ladyli ja też właśnie z drzemki się.obudziłam o.idziemy na.50tke.
Torcik bym zjadła:)

Vanilijka tez nie miałam pokarmu na początku, ale również przystawialam najpierw pierś a potem dawałam mm. W szpitalu były takie maleńkie butelki. W domu sama robiłam mm z wody gotowane i wody żywiec zdrój. Tak co 2 godzinki jadł.
Trzymam kciuki :-)

Większość się zamartwia pokarmem, że brak itp, a moja koleżanka która urodziła w sierpniu po 3 miesiącach przestała karmić piersią, powód? pierwsza wersja jaką słyszałam to taka, że na wigilie by nic nie mogła zjeść, a wczoraj mówiła że nabiału nie mogła jeść i dlatego odstawiła:wściekła/y:
Chyba jej nie kumam...i to bardzo...

Kasiu to mnie zmartwiłaś tym spojeniem. Ostatnio mówiłam o swoim lekarce, że bardzo cierpię, ale ona stwierdziła, że nie widzi wskazań do cesarki i żebym nastawiała się raczej na poród sn. Mam nadzieję, że jak zajdzie taka potrzeba, to zrobią mi w porę cesarkę, bo nie chce być przykłuta do łóżka na 6 tygodni.:no:

Anikaa korzystaj ile mozesz ze spotkan ze znajomymi bo potem roznie.bywa a niektorzy jak juz sie dzieci pojawiaja to zrywaja kontakty... Ja tez na sprzątanie sie nastawilam a teraz meza zagonilam do mopowania bo nie mam sily tak mi nogi spuchly :-(

Kasia super wiesci! Gratulacje:-*

Tez mnie apka wkurzyla juz w nocy mi nie działało cos.

Ja wstyd sie przyznać ale nie umiem smacznego gulaszu zrobic... Moj tesc robi 100 razy lepszy :-D A zeberek nigdy nie robilam :-o chyba z braku sprowadzonego przepisu.

U mnie malz mial sen ze wyganiamy Madzie a ja wyrodna zona nie podlapalam tematu bo dziś cos kiepsko rano sie czulam. ;-) Może wieczorem cos ruszy.

Ja mam taki czajnik ktory podgrzewa do 60 st wode wiec zawsze mialam przegotowana i tylko podgrzewalam mieszajac z chlodniejsza (mialam juz wyprqktykowane ile ktorej). A i filtrowalam zywiec zdroj albo naleczowianke bo bez filtrowania kamien sie osadzal. Ide poczytac resztę watkow :-)

reklama
Ja coś dzisiaj kiepsko się czuje pobolewa mnie brzuch u góry pod piersiami i niedobrze mi nie wiem co jest ale mam nadzieję że mi przejdzie :-(

Do góry