reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
No dokładnie bo jeszcze rok temu ciężko nam było zaplanować z kimś wakacje bo a to nie chcą gdzieś lecieć bo dzieci itp. i koniec końców lataliśmy sami a teraz do wyboru do koloru ,:) już grudz i stycz rozpakowane tylko ja i marzec został :p Moja mała będzie miała adoratorów bo same chłopaki i dziewczyny mówia ze każda chciała córke a tylko nam się udało:-):-)

Mój m wczoraj zainteresował się tematem forum tzn czy my dalej będziemy pisać jak już urodzimy czy nam ktoś to skasuje bo mówi pewnie fajnie potem się podzielić jak z dziećmi sobie radzimy :)

Ladyli mój Mąż dokładnie ten sam temat poruszył ostatnio :-D
co będzie z forum jak już urodzimy ;-)

u mnie za oknem śnieg, od wczoraj sypie non stop:-p
ja wiedziałam że tak będzie, że co raz bliżej terminu to wtedy zacznie sypać...
jakby nie mogło być na odwrót :confused:

Ewcia wczoraj pisalam z nia. A wiecie co u Made?

napisałam eska do made, jak coś odpisze to dam znać.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Ja to się boję tego karmienia piersią. Mam w ciąży bardzo.wrażliwe i na sam dotyk podskakuje. Mam nadzieje ze przejdzie po porodzie bo planowałam karmić naturalnie.

Tez chce juz urodzić. Ale niestety nic się nie zapowiada :(
U mnie tyle śniegu spadło ze nie wiem jak ja do gina we wtorek dotrę.

U mnie dwie znajome zaszły niedawno w ciążę wiec na razie służę im za guru przechodzenia ciąży :)

Witajcie:)
U nas śniegu brak póki co:) ale też się obawiam że na poród będzie śnieżnie i zimno ;-)
Na dzisiaj brak planów, także pewnie spędzimy w końcu razem trochę czasu;-)

Miłej niedzieli!;-)

Angel dzieki za wiesci :)
U Nas sniegu napadalo, wiec po obiadku na sanki i do tesciow :)
Noc okropna, boli mnie wszystko, do tego ciagle uplawy i parcie na pecherz ;((

reklama
Maagsiaa, uważaj na śliskie chodniki.

Też już wspominałam gdzie potencjalnie kontynuować temat- tym razem pierwsze trudy z dzieciakami. Jakieś propozycje?

Trzymam kciuki za córeczkę Made.

Dragonella miała już cc czy jej przełożyli? O ile pamiętam była podziębiona (?).

Do góry