reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Smutno tak jak ukochanego w domu nie ma, prawda Mokito? Ja nie mogę mojej Basienki się doczekać bo wtedy nie będą te wieczory takie samotne :)

Trzymam kciuki za pomyślna wizytę u pediatry! Jak Kinga się czuje? Humor jej dopisuje?

Pojezdzilam dziś troszkę po sklepach z dzidziowym asortymentem, za wybór wozka do dwóch także spomiędzy nich wybiorę coś do końca grudnia, zorientowałam się jak wielu rzeczy będziemy potrzebowali, teraz będę buszowac w internecie i szukać okazji :) aaa i pochwale się Wam, że odebrałam wyniki posiewu i przeciwcial rh, obydwa ujemne, także bardzo mnie to cieszy :)

reklama
hej mamusie;-)
u mnie nie ma ani weekendów, ani niektórych świąt, to i tak od ok miesiąca mamy niektóre wspólne niedziele, w których teraz robimy porządki, bo ze mną coś słabo, albo siedzę z napiętym brzuchem, albo leżę aż mi jest źle, bo dom do ogarnięcia, a ja z każdym dniem mam coraz mniej sił, mam nadzieję, że jeszcze energia powróci, bo jeszcze malowanie i wybieranie niektórych mebli no i wyprawka i niestety nie mam blisko rodziny jak made żeby było raźniej:zawstydzona/y:
rozstępy to piersi już, wewnętrzna strona ud i tył pleców, mustela i babydream :no:zobaczymy, co dalej, ale tak jak piszecie i u mnie to mi nie spędza snu z powiek, są trudniejsze rzeczy w ciąży do przejścia:-(

Mokito obyście jak najszybciej z Kingą wyszły na dwór;-)
made gratki wyników;-)

Wlasnie wstawilysmy z Kinga ciasto czekoladowe do piekarnika, tworzymy wariacje tortu czekoladowego Sachera. Za jakis czas Made bedziesz mogla sobie tak z Basia zycie oslodzic :)

Moja Fladerka (nie wiem skad mi sie to wzielo, ale czesto ja tak nazywam - moze to tesknoty za Baltykiem?) czuje sie juz naprawde swietnie! goraczki nie ma, troche jeszcze ciezej oddycha, inhalujemy dalej siebie nawzajem i misia (to jej niezastapiony kompan), uprzykrzam jej troche zycie sprayem do nosa z sola morska - drze sie wtedy jak oparzona i z trudem moge ja utrzymac, tak tego nie lubi - no ale trzeba...

Zostalo nam 10 dni do rozpoczecia przeprowadzki, nie moge sie doczekac!

No Kasia mnie to tez nie spedza snu z powiek, jednak mialam nadzieje ze jednak mnoe to ominie. Beda - zaakceptuje. Wiem ze mojemu M one przeszkadZAC nie beda.

Monika mój mąż to współprzeżywa ze mną ciążę - ma humory, przytył parę kilo, ma smaki i właśnie odkryłam, że mu się kilka rozstępów zrobiło też:) hahaha, fajnie tak razem przeżywać:p
Mokito mogę wpaść na ciasto?:>:p dobrze, że już córcia zdrowa.
Doskonale was rozumiem, wiem co to samotne wieczory i weekendy - mój mąż dwa lata z czterech naszego małżeństwa spędził na kontraktach zagranicznych. Widywałam go raz na dwa miesiące! Ale daliśmy radę, teraz ma od kilku miesięcy pracę w Polsce, więc jest dobrze.
Miłego wieczorku!

monia damy radę rozstępom!!!!:-):-D:-)mnie raczej nie ominą, bo siostry mają:tak:
Mokito ja też poproszę o przesłanie do Polski odrobinę ciasta w waszym wykonaniu, mniam i ślinka poleciała:-p

Dziendoberek!
Aisha, Kasia przesylam wirtualnie, sorki ze dopiero dzisiaj ale przynajmniej polewa zastygla i sie tak nie upackacie przy jedzeniu jak my wczoraj wylizujac resztki z miski :D
Witaj Pinkmeteor

Załączniki

• 1415684581319.jpg
    1415684581319.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry