reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

witam się po Warszawsku od wczoraj jesteśmy w Garwolinie u rodzinki
Dziś pojechałam z moim dzieckiem do Warszawy na lotnisko pozwiedzać moje dziecko uwielbia samoloty, to najlepsza wyprawa była. Wróciliśmy dopiero teraz. Jutro chce pojechać zobaczyć jakieś zwierzęta gdzieś koło Garwolina coś takiego jest i wieczorkiem powrót do Poznania. Chce trochę chate ogarnąć we wtorek.

Byłam u lekarza gina na wizycie mówiła że wszystko oki coś mam w moczu (furalgan mam brać coś takiego) dziecko chyba waży 1kg i jest trochę duże jak na jego czas. Nie odwróciła się jeszcze ponoć ma jeszcze czas na to. Obawiam się że się nie obróci.:-(

Właśnie wsuwam rogala Marcińskiego pysznego normalnie nie będąc w ciąży nie zjadłabym pewnie nawet gryza a tu potrafię 2 szt. zjeść. Straszne boje się o swoje zęby.

reklama
ja też podejrzewam właśnie że mi się robi jeden (ale jeszcze obserwuję) i traktuję go biooilem.... bo cóż ja więcej mogę.........ehhh przeżyjemy i to... byle do terminu;-)

Ja zobaczylam jakies czerwone kropki plamki na brzuchu... no i jak popatrzylam w male lusterko no to nie mam juz zludzen. Tym bardziej ze nie mialam na brzuchu po pierwszej ciazy.

Cześć laski! Monikamarcina nie martw się rozstępami - to jest akurat najmniej ważne! Ja się smaruję od początku biooilem i też mi parę wyszło, zwłaszcza koło pępka. Będę się martwić po urodzeniu zdrowego malucha:)

Hejo ją mam duuuzo rozstepow ale jakoś mi nie.przeszkadzają ale z dwuczesciowym bikiniki. to już raczej się nie pogodze ;) No cóż ....
A my wyjecjalismy wczoraj na namiastke długiego weekendu do znajomych.... I właśnie siedzę z.Jasiek w.samochodzie i czekam ax się wyspi... A jak Wam.mija długi weekend ???

Wiekszosc dziewczyn pewnoe Ze swoimi M. Moj jak zwykle w pracy, wiec dlugi weekend , nie istnieje u nas. Jutro jedziemy z mlodym do kina na lego przygode.

Monia u mnie zadne weekendy nie istnieja bo moj pracuje wbkazdy. Dziś tez jestem sama... mój pracuje cale dnie i noce od piątku. W dodatku nieprzyjemna atmosfera panuje miedzy nami bo on znów ma swoje humorki, a ja chodzę i poplakuje. Poprawie sobie humor wieczorem, zrobie jakiś obiad, wlacze komedie a potem spać. W dodatku pogoda paskudna i nic się nie chce, pojade jutro do mamy na ciacho bo potrzebuje strasznie przytulenia i towarzystwa

reklama
Moj maz tez pracuje co drugi weekend no ale za to w tygodniu ma wiecej wolnego.. powiem Wam ze juz mam troszke dosyc siedzenia czterech scianach. Jutro idziemy do pediatry i moze juz bedzie mozna wyjsc na dwor z dzieckiem.
Made mam nadzieje ze atmosfera wkrotce sie poprawi, na pewno oboje sie meczycie...

Do góry