reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

witam się po Warszawsku od wczoraj jesteśmy w Garwolinie u rodzinki
Dziś pojechałam z moim dzieckiem do Warszawy na lotnisko pozwiedzać moje dziecko uwielbia samoloty, to najlepsza wyprawa była. Wróciliśmy dopiero teraz. Jutro chce pojechać zobaczyć jakieś zwierzęta gdzieś koło Garwolina coś takiego jest i wieczorkiem powrót do Poznania. Chce trochę chate ogarnąć we wtorek.

Byłam u lekarza gina na wizycie mówiła że wszystko oki coś mam w moczu (furalgan mam brać coś takiego) dziecko chyba waży 1kg i jest trochę duże jak na jego czas. Nie odwróciła się jeszcze ponoć ma jeszcze czas na to. Obawiam się że się nie obróci.:-(

Właśnie wsuwam rogala Marcińskiego pysznego normalnie nie będąc w ciąży nie zjadłabym pewnie nawet gryza a tu potrafię 2 szt. zjeść. Straszne boje się o swoje zęby.

reklama
ja też podejrzewam właśnie że mi się robi jeden (ale jeszcze obserwuję) i traktuję go biooilem.... bo cóż ja więcej mogę.........ehhh przeżyjemy i to... byle do terminu;-)

Ja zobaczylam jakies czerwone kropki plamki na brzuchu... no i jak popatrzylam w male lusterko no to nie mam juz zludzen. Tym bardziej ze nie mialam na brzuchu po pierwszej ciazy.

Cześć laski! Monikamarcina nie martw się rozstępami - to jest akurat najmniej ważne! Ja się smaruję od początku biooilem i też mi parę wyszło, zwłaszcza koło pępka. Będę się martwić po urodzeniu zdrowego malucha:)

Hejo ją mam duuuzo rozstepow ale jakoś mi nie.przeszkadzają ale z dwuczesciowym bikiniki. to już raczej się nie pogodze ;) No cóż ....
A my wyjecjalismy wczoraj na namiastke długiego weekendu do znajomych.... I właśnie siedzę z.Jasiek w.samochodzie i czekam ax się wyspi... A jak Wam.mija długi weekend ???

Wiekszosc dziewczyn pewnoe Ze swoimi M. Moj jak zwykle w pracy, wiec dlugi weekend , nie istnieje u nas. Jutro jedziemy z mlodym do kina na lego przygode.

Monia u mnie zadne weekendy nie istnieja bo moj pracuje wbkazdy. Dziś tez jestem sama... mój pracuje cale dnie i noce od piątku. W dodatku nieprzyjemna atmosfera panuje miedzy nami bo on znów ma swoje humorki, a ja chodzę i poplakuje. Poprawie sobie humor wieczorem, zrobie jakiś obiad, wlacze komedie a potem spać. W dodatku pogoda paskudna i nic się nie chce, pojade jutro do mamy na ciacho bo potrzebuje strasznie przytulenia i towarzystwa

reklama
Moj maz tez pracuje co drugi weekend no ale za to w tygodniu ma wiecej wolnego.. powiem Wam ze juz mam troszke dosyc siedzenia czterech scianach. Jutro idziemy do pediatry i moze juz bedzie mozna wyjsc na dwor z dzieckiem.
Made mam nadzieje ze atmosfera wkrotce sie poprawi, na pewno oboje sie meczycie...

Do góry