reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Dzień dobry kobietki :)

Kurcze ale jestem dziś niewyspana wstawałam 3 razy na siku ( już nie pamiętam kiedy byłam tyle razy ) i oprócz tego śniły mi się głupoty i co chwile się budziłam z racji tego i po prostu jak obudziłam się o 9 bo m wstawał to byłam jak neptyk, pije kawe to może zaraz dojdę do siebie.

Hej Dziewczyny :)

Ladyli, ja każdej nocy co dwie godziny mam wycieczki do toalety :/ apropos głupot się śniacych to śnił mi się dziś mój eks sprzed kilku lat, że odbieram od niego swoje rzeczy, jednocześnie próbując ukryć to, że jestem z nim w ciąży. No głupoty totalne :) potem od 5 do 8 nie spałam w ogóle, teraz dosypialam i powoli wychodzę z łóżka. Czas na śniadanie, dziś znowu mam ochote na słodko :)

cześć mamusie;-)
ja też minimum te 4 razy wstaję, a potem ........dochodzę do siebie................:zawstydzona/y:
ja dziś znowu płatki jogurtowe, czyli też na słodko

duuuużo energii, optymizmu i słonka

A mi się śniło ze mój m dostał mandat 300 zł za prędkość z fotoradaru po czym rano mu mówię o on ze jemu się śniło ze dostał mandat ze skarbówki ze nie wydał komuś paragonu i dostał kare na 320 zł , uśmialiśmy się :) ale mówi może lepiej będzie dziś jeździł przepisowo :)

po śniadaniu mówi ze idzie wytrzepać dywany i potem je wymyje , byłam w szoku noi wytrzepał i wyszorował , w sumie jaśniejsze się zrobiły :) Jade potem do ginekologa po L4 wiec mamy też skoczyć do sklepu bo m chce spodnie jakieś kupić .

U mnie losos zapiekany w sosie smietanowo pomidorowyn a do tego brokuły gotowane na parze. Dawno ryby nie jadlam zadnej wiec stwierdziłam, że już czas

reklama
Do góry