reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Dzień dobry kobietki :)

Kurcze ale jestem dziś niewyspana wstawałam 3 razy na siku ( już nie pamiętam kiedy byłam tyle razy ) i oprócz tego śniły mi się głupoty i co chwile się budziłam z racji tego i po prostu jak obudziłam się o 9 bo m wstawał to byłam jak neptyk, pije kawe to może zaraz dojdę do siebie.

Hej Dziewczyny :)

Ladyli, ja każdej nocy co dwie godziny mam wycieczki do toalety :/ apropos głupot się śniacych to śnił mi się dziś mój eks sprzed kilku lat, że odbieram od niego swoje rzeczy, jednocześnie próbując ukryć to, że jestem z nim w ciąży. No głupoty totalne :) potem od 5 do 8 nie spałam w ogóle, teraz dosypialam i powoli wychodzę z łóżka. Czas na śniadanie, dziś znowu mam ochote na słodko :)

cześć mamusie;-)
ja też minimum te 4 razy wstaję, a potem ........dochodzę do siebie................:zawstydzona/y:
ja dziś znowu płatki jogurtowe, czyli też na słodko

duuuużo energii, optymizmu i słonka

A mi się śniło ze mój m dostał mandat 300 zł za prędkość z fotoradaru po czym rano mu mówię o on ze jemu się śniło ze dostał mandat ze skarbówki ze nie wydał komuś paragonu i dostał kare na 320 zł , uśmialiśmy się :) ale mówi może lepiej będzie dziś jeździł przepisowo :)

po śniadaniu mówi ze idzie wytrzepać dywany i potem je wymyje , byłam w szoku noi wytrzepał i wyszorował , w sumie jaśniejsze się zrobiły :) Jade potem do ginekologa po L4 wiec mamy też skoczyć do sklepu bo m chce spodnie jakieś kupić .

U mnie losos zapiekany w sosie smietanowo pomidorowyn a do tego brokuły gotowane na parze. Dawno ryby nie jadlam zadnej wiec stwierdziłam, że już czas

reklama
Do góry