reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Smutno tak jak ukochanego w domu nie ma, prawda Mokito? Ja nie mogę mojej Basienki się doczekać bo wtedy nie będą te wieczory takie samotne :)

Trzymam kciuki za pomyślna wizytę u pediatry! Jak Kinga się czuje? Humor jej dopisuje?

Pojezdzilam dziś troszkę po sklepach z dzidziowym asortymentem, za wybór wozka do dwóch także spomiędzy nich wybiorę coś do końca grudnia, zorientowałam się jak wielu rzeczy będziemy potrzebowali, teraz będę buszowac w internecie i szukać okazji :) aaa i pochwale się Wam, że odebrałam wyniki posiewu i przeciwcial rh, obydwa ujemne, także bardzo mnie to cieszy :)

reklama
hej mamusie;-)
u mnie nie ma ani weekendów, ani niektórych świąt, to i tak od ok miesiąca mamy niektóre wspólne niedziele, w których teraz robimy porządki, bo ze mną coś słabo, albo siedzę z napiętym brzuchem, albo leżę aż mi jest źle, bo dom do ogarnięcia, a ja z każdym dniem mam coraz mniej sił, mam nadzieję, że jeszcze energia powróci, bo jeszcze malowanie i wybieranie niektórych mebli no i wyprawka i niestety nie mam blisko rodziny jak made żeby było raźniej:zawstydzona/y:
rozstępy to piersi już, wewnętrzna strona ud i tył pleców, mustela i babydream :no:zobaczymy, co dalej, ale tak jak piszecie i u mnie to mi nie spędza snu z powiek, są trudniejsze rzeczy w ciąży do przejścia:-(

Mokito obyście jak najszybciej z Kingą wyszły na dwór;-)
made gratki wyników;-)

Wlasnie wstawilysmy z Kinga ciasto czekoladowe do piekarnika, tworzymy wariacje tortu czekoladowego Sachera. Za jakis czas Made bedziesz mogla sobie tak z Basia zycie oslodzic :)

Moja Fladerka (nie wiem skad mi sie to wzielo, ale czesto ja tak nazywam - moze to tesknoty za Baltykiem?) czuje sie juz naprawde swietnie! goraczki nie ma, troche jeszcze ciezej oddycha, inhalujemy dalej siebie nawzajem i misia (to jej niezastapiony kompan), uprzykrzam jej troche zycie sprayem do nosa z sola morska - drze sie wtedy jak oparzona i z trudem moge ja utrzymac, tak tego nie lubi - no ale trzeba...

Zostalo nam 10 dni do rozpoczecia przeprowadzki, nie moge sie doczekac!

No Kasia mnie to tez nie spedza snu z powiek, jednak mialam nadzieje ze jednak mnoe to ominie. Beda - zaakceptuje. Wiem ze mojemu M one przeszkadZAC nie beda.

Monika mój mąż to współprzeżywa ze mną ciążę - ma humory, przytył parę kilo, ma smaki i właśnie odkryłam, że mu się kilka rozstępów zrobiło też:) hahaha, fajnie tak razem przeżywać:p
Mokito mogę wpaść na ciasto?:>:p dobrze, że już córcia zdrowa.
Doskonale was rozumiem, wiem co to samotne wieczory i weekendy - mój mąż dwa lata z czterech naszego małżeństwa spędził na kontraktach zagranicznych. Widywałam go raz na dwa miesiące! Ale daliśmy radę, teraz ma od kilku miesięcy pracę w Polsce, więc jest dobrze.
Miłego wieczorku!

monia damy radę rozstępom!!!!:-):-D:-)mnie raczej nie ominą, bo siostry mają:tak:
Mokito ja też poproszę o przesłanie do Polski odrobinę ciasta w waszym wykonaniu, mniam i ślinka poleciała:-p

Dziendoberek!
Aisha, Kasia przesylam wirtualnie, sorki ze dopiero dzisiaj ale przynajmniej polewa zastygla i sie tak nie upackacie przy jedzeniu jak my wczoraj wylizujac resztki z miski :D
Witaj Pinkmeteor

Załączniki

• 1415684581319.jpg
    1415684581319.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry