reklama
Mokito
Fanka BB :)
Tez mam 20 luty!
LADYLI
My też się dotleniliśmy , poszłam na spacerek ale ze akurat po drodze napatoczył mi się rossmann i pepko noto weszłam, kupiłam dla siebie kilka rzeczy w rossmanie i dla dzidziusia oczywiście też ale nie szaleje tylko 2 pary body
Kasia2015
magsiaaaa dzięki, u mnie to czuć taką chemią, dziś zamawiam neutralizator zapachów, bo jeszcze do niedawna wymiotowałam i boje się, że mam bzika na punkcie zapachów właśnie, w tesco F&F widziałam przeceny na ubranka i były body 5 par z 55 przecenione na 27 zł, ale zapinane w kroku:-)
Wrrrrr znów zjadło mi posta :-/
EstiiG witaj :-)
Wrocilysmy po trzygodzinnym spacerze. Dopiero po dwóch godzinach chodzenia padła w wózku i spała raptem 45min, ale dobre i co :-) Za to mnie dzisiejsza trasa przerosła, wróciłam cała obolala z twardym brzuchem, a jeszcze postanowilam dorobić duszone patisony do obiadu i masakra, dopiero teraz mogę się położyć i odpocząć. Ech takie trasy nie robiły na mnie wrażenia nawet po porodzie, a teraz co? Ledwo doszłam. Mała poszła teraz z tatą jeszcze na godzinę pobrykac po placu, więc mam chwilę spokoju dla siebie :-)
Mam nadzieję, że na najbliższej wizycie dostanę zgodę na jakieś ćwiczenia i trochę ruchu, bo marnie to widzę :-( Chodzi mi po głowie choćby nordic walking. Próbowała może któraś z Was?
Kasiu, na szczęście w tej ciąży mam mniej wrażliwy wech, ale za to wiele bodźców wzrokowych wywołuje u mnie odruch wymiotny.
Wrocilysmy po trzygodzinnym spacerze. Dopiero po dwóch godzinach chodzenia padła w wózku i spała raptem 45min, ale dobre i co :-) Za to mnie dzisiejsza trasa przerosła, wróciłam cała obolala z twardym brzuchem, a jeszcze postanowilam dorobić duszone patisony do obiadu i masakra, dopiero teraz mogę się położyć i odpocząć. Ech takie trasy nie robiły na mnie wrażenia nawet po porodzie, a teraz co? Ledwo doszłam. Mała poszła teraz z tatą jeszcze na godzinę pobrykac po placu, więc mam chwilę spokoju dla siebie :-)
Mam nadzieję, że na najbliższej wizycie dostanę zgodę na jakieś ćwiczenia i trochę ruchu, bo marnie to widzę :-( Chodzi mi po głowie choćby nordic walking. Próbowała może któraś z Was?
Kasiu, na szczęście w tej ciąży mam mniej wrażliwy wech, ale za to wiele bodźców wzrokowych wywołuje u mnie odruch wymiotny.
A właśnie, co do bodziakow, to dla nas dużo wygodniejsze były te przez głowę, bo zakłada sz i jest, a nie zabawa z tymi zapinanymi na krzyż, gdzie trzeba było szukać jak to poprawnie zapiac a dziecko też nie jest sztywne tylko ciągle się wierci, macha, więc nie bójcie się tak tych zakładanych przez głowę :-)
A i mam taką refleksję, może przesadzam, ale jak już maluch leży na brzuchu i poznaje świat, to w tych wszechobecnych wbijajacych się w cialko napach może mu być po prostu niewygodnie :-)
A i mam taką refleksję, może przesadzam, ale jak już maluch leży na brzuchu i poznaje świat, to w tych wszechobecnych wbijajacych się w cialko napach może mu być po prostu niewygodnie :-)
monikamarcina
Kasiu w tesco bardzo czesto mozna spotkac przeceny ubran. Ja niedawno kupilam dwie pary body jedne dl rek a drugie kroki po 3.70 za sztuke. Wczoraj kupilam trzypak rajstopkow dla malej za 26 zl. Bardzo czesto sa wyprzedaze pajacow i bodow takich w paczkach. Latem widzialam 5pak body na ramiaczka za 18 zl
Kasia2015
Wrrrrr znów zjadło mi posta :-/
kurcze nie wiem, co gorsze, zapachowe czy wzrokowe doznania ale ja muszę coś zrobić, bo na końcu psychiatra mi nie pomoże
fajnie, ze spacer się udał, ale dla mnie trzy godziny chodzenia to już też za dużo, brzuch mnie ciągnie, nie wiem jak nordick walking, bo to w sumie też chodzenie, ja przed ciążą biegałam, a najbardziej polubiłam zumbę i będę chciała do niej wrócić, mnóstwo endorfin wyzwalała we mnie, a przy stresującej pracy to była fajna alternatywa, może coś stacjonarnego dla kobiet w ciąży?
reklama
Kasia2015
Kasiu w tesco bardzo czesto mozna spotkac przeceny ubran. Ja niedawno kupilam dwie pary body jedne dl rek a drugie kroki po 3.70 za sztuke. Wczoraj kupilam trzypak rajstopkow dla malej za 26 zl. Bardzo czesto sa wyprzedaze pajacow i bodow takich w paczkach. Latem widzialam 5pak body na ramiaczka za 18 zl
czyli warto zaglądać, ja się jeszcze wstrzymuję z zakupami, ale powoli będę szukać, tylko ma wiedza taka okrojona na temat co kupić, co się przyda ech