reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Witam nowe Mamusie :)
Co do mebli, to kupiliśmy nowe w Agacie rok temu i po jakimś czasie ten zapach zniknął,ale w meblach jeszcze go czuć, więc zakupiłam saszetki zapachowe- cudny wynalazek :p

My też się dotleniliśmy , poszłam na spacerek ale ze akurat po drodze napatoczył mi się rossmann i pepko noto weszłam, kupiłam dla siebie kilka rzeczy w rossmanie i dla dzidziusia oczywiście też ale nie szaleje tylko 2 pary body :p

magsiaaaa dzięki, u mnie to czuć taką chemią, dziś zamawiam neutralizator zapachów, bo jeszcze do niedawna wymiotowałam i boje się, że mam bzika na punkcie zapachów właśnie, w tesco F&F widziałam przeceny na ubranka i były body 5 par z 55 przecenione na 27 zł, ale zapinane w kroku:-)

Wrrrrr znów zjadło mi posta :-/

EstiiG witaj :-)

Wrocilysmy po trzygodzinnym spacerze. Dopiero po dwóch godzinach chodzenia padła w wózku i spała raptem 45min, ale dobre i co :-) Za to mnie dzisiejsza trasa przerosła, wróciłam cała obolala z twardym brzuchem, a jeszcze postanowilam dorobić duszone patisony do obiadu i masakra, dopiero teraz mogę się położyć i odpocząć. Ech takie trasy nie robiły na mnie wrażenia nawet po porodzie, a teraz co? Ledwo doszłam. Mała poszła teraz z tatą jeszcze na godzinę pobrykac po placu, więc mam chwilę spokoju dla siebie :-)

Mam nadzieję, że na najbliższej wizycie dostanę zgodę na jakieś ćwiczenia i trochę ruchu, bo marnie to widzę :-( Chodzi mi po głowie choćby nordic walking. Próbowała może któraś z Was?

Kasiu, na szczęście w tej ciąży mam mniej wrażliwy wech, ale za to wiele bodźców wzrokowych wywołuje u mnie odruch wymiotny.

A właśnie, co do bodziakow, to dla nas dużo wygodniejsze były te przez głowę, bo zakłada sz i jest, a nie zabawa z tymi zapinanymi na krzyż, gdzie trzeba było szukać jak to poprawnie zapiac o_O a dziecko też nie jest sztywne tylko ciągle się wierci, macha, więc nie bójcie się tak tych zakładanych przez głowę :-)
A i mam taką refleksję, może przesadzam, ale jak już maluch leży na brzuchu i poznaje świat, to w tych wszechobecnych wbijajacych się w cialko napach może mu być po prostu niewygodnie :-)

Kasiu w tesco bardzo czesto mozna spotkac przeceny ubran. Ja niedawno kupilam dwie pary body jedne dl rek a drugie kroki po 3.70 za sztuke. Wczoraj kupilam trzypak rajstopkow dla malej za 26 zl. Bardzo czesto sa wyprzedaze pajacow i bodow takich w paczkach. Latem widzialam 5pak body na ramiaczka za 18 zl

Wrrrrr znów zjadło mi posta :-/

EstiiG witaj :-)

Wrocilysmy po trzygodzinnym spacerze. Dopiero po dwóch godzinach chodzenia padła w wózku i spała raptem 45min, ale dobre i co :-) Za to mnie dzisiejsza trasa przerosła, wróciłam cała obolala z twardym brzuchem, a jeszcze postanowilam dorobić duszone patisony do obiadu i masakra, dopiero teraz mogę się położyć i odpocząć. Ech takie trasy nie robiły na mnie wrażenia nawet po porodzie, a teraz co? Ledwo doszłam. Mała poszła teraz z tatą jeszcze na godzinę pobrykac po placu, więc mam chwilę spokoju dla siebie :-)

Mam nadzieję, że na najbliższej wizycie dostanę zgodę na jakieś ćwiczenia i trochę ruchu, bo marnie to widzę :-( Chodzi mi po głowie choćby nordic walking. Próbowała może któraś z Was?

Kasiu, na szczęście w tej ciąży mam mniej wrażliwy wech, ale za to wiele bodźców wzrokowych wywołuje u mnie odruch wymiotny.

kurcze nie wiem, co gorsze, zapachowe czy wzrokowe doznania ale ja muszę coś zrobić, bo na końcu psychiatra mi nie pomoże :wściekła/y:
fajnie, ze spacer się udał, ale dla mnie trzy godziny chodzenia to już też za dużo, brzuch mnie ciągnie, nie wiem jak nordick walking, bo to w sumie też chodzenie, ja przed ciążą biegałam, a najbardziej polubiłam zumbę i będę chciała do niej wrócić, mnóstwo endorfin wyzwalała we mnie, a przy stresującej pracy to była fajna alternatywa, może coś stacjonarnego dla kobiet w ciąży?

reklama
Kasiu w tesco bardzo czesto mozna spotkac przeceny ubran. Ja niedawno kupilam dwie pary body jedne dl rek a drugie kroki po 3.70 za sztuke. Wczoraj kupilam trzypak rajstopkow dla malej za 26 zl. Bardzo czesto sa wyprzedaze pajacow i bodow takich w paczkach. Latem widzialam 5pak body na ramiaczka za 18 zl

czyli warto zaglądać, ja się jeszcze wstrzymuję z zakupami, ale powoli będę szukać, tylko ma wiedza taka okrojona na temat co kupić, co się przyda ech

Do góry