reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Dzięki za pocieszenie myślałam ze tylko ja taka rozkojarzona :)

a ja lecę odebrać wyniki moczu i krwi , i do sklepu po zakupy na obiad i jabłka bo będę dziś robić sok z marchewki i jabłek.
u mnie też piękna pogoda wiec pranie wstawiłam i potem mam zamiar wrzucić do pralki jakieś buty co już pewnie nie założę jakieś sandałki czy baleriny a resztę ręcznie co lepiej nie wkładać do pralki.

reklama
Dzień dobry dziewczynki!
Pogoda u nas piękna, aż się chce działać :-D pranie nastawione już się kończy prać, mieszkanie ogarnięte i z grubsza odkurzone, obiad z niedzieli jest, więc można trochę odpocząć :-) za niedługo odgrzewam zupę i idziemy na długi spacer :-D

A z tym rozkojarzeniem to mam tak samo, ale to minie :-) cóż macica uciska na mózg ;-)

Od razu widać, że weekend się skończył i mężowie w pracy, bo produkcja postow ruszyła pełną parą ;-)

Dzien dobry dziewczyny :)
Pogoda piekna trzeba korzystac :)
Co do rozkojarzenia to jest chyba norma u kobiet w ciazy.. Ostatnio robiac herbate czajnik zamiast na miejsce odstawic wlozylam do szafki z garnkami i pozniej sie zastanawialam gdzie go wcielo... :D
No i tez przechodzac przez ulice nie zwracam az tak bardzo jakis pan kiedys na mnie nakrzyczal "jak lazisz babo...!"
Zycze wam milego dnia mamuski :)

Witam mamy :)
monikamarcina dziękuję, Tobie się podoba, a ja cierpię:zawstydzona/y:na suwaczku masz 20 tyg+6 dni
Mokito dzięki za ten wpis i wszystko jasne mój mózg zanika, to "Alicji wina", ja jeżdżę, ale małż odwraca głowę w aucie, dostrzegam rzeczy wokół siebie i się dziwię np. okno w pokoju obok, a małż na to, że to nasze, a jak ostatnio kupowaliśmy meble w, sklepie to pani cały czas mówiła, że mnie nie rozumie aż miałam łzy w oczach z tej bezradności, wiecie tak myślę, że natura tak nam pomaga, żyjemy wolniej i pewne rzeczy mamy gdzieś, może mniej stresu mamy, a to przecież dobrze:tak:

reklama
Do góry