reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Madziasek mój głos też masz :)

Asia trzymam kciuki! na pewno wszystko będzie dobrze, ja też ogromnie się stresowałam i okazało się, że zupełnie niepotrzebnie. Zabierz może ze sobą partnera dla wsparcia, mój przez całe badanie (przezbrzuszne) trzymał mnie za stopę i bardzo pomogło takie wsparcie
laugh.gif

teraz wybieramy się na kolejną wizytę w poniedziałek - oczywiście też się stresuję, ale znów zabiore ze sobą wspieracza
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Anika to dobrze że się nie stresujesz, ja przed każdą wizytą przeżywam a noc mam najczęściej nie przespaną. Teraz idę w piątek i pewnie będzie to samo

Anika, Patrycja kciuki za badania zacisniete!!!

Ani witaj :-D

Stokrotka to ile dni bez meza bedziesz?

mąż wraca 22 września a 6 października przenosimy się całą rodzinką do Norwegii :sorry2: muszę tylko przed wyjazdem znaleźć domy zastępcze dla mojego królika i psa :-( może któraś jest chętna?

Dziewczyny czy Zor sie odzywala? Lista lutowek ktora prowadzi stoi w miejscu :-(

No wlasnie, nie wiem czy czytalyscie ale musimy wybrac z posrod siebie 2 moderatorki naszego forum!!! jestem chetna by byc jedna z nich, jesli sie zgodzicie oczywiscie :-)

ja tam na moderatorkę nie mam czasu, wybierzcie między sobą :)

www.mama pyta.pl
Akademia Rodzicemalucha.pl

Już kiedyś wam mowilam teraz wklejam linki tam sa darmowe warsztaty na tych warsztatach jest ZAwistowski wiec chyba warto i ciekawie można spedzic dzien.

Madzia mój głos tez masz ale ja nie pisze się na moderatora bo od września nie będę miała czasu na to i jeszcze rzadziej tu będę zaglądać.

Od 4 dni boli mnie ząb który był robiony przez stomatologa w grudniu przepłukuje szałwią ale to chyba nic nie da. Czy w ciąży mogą zatruwać zeba? Jestem ciekawa co może mi zrobić żeby mnie już nie bolało. Wziełam raz tylko tabletke przeciwbólową ale nie chce brać bo się boje o maluszka.

Ja może będę miała usg we wtorek (bo mam wizyte)

reklama
Do góry