reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Dorcia dzięki za informację o warsztatach, ja też się zapiszę na te w Łodzi, widzę dziewczyny że przed Wami pierwsze usg prenatalne, a ja już czekam niecierpliwie na kolejne, które mam w połowie września :)

reklama
1 usg prenatalne za mną, przyszły wyniki testów z krwi, powinno być ok ; następne około 20 tyg więc pod koniec września jakoś

właśnie po raz kolejny zostałam "słomianą wdową" mężulek wyjechał do pracy :-( jak ja tego nie lubię :no:

Dziewczyny czy Zor sie odzywala? Lista lutowek ktora prowadzi stoi w miejscu :-(

No wlasnie, nie wiem czy czytalyscie ale musimy wybrac z posrod siebie 2 moderatorki naszego forum!!! jestem chetna by byc jedna z nich, jesli sie zgodzicie oczywiscie :-)

Ostatnia edycja:
MadziaSek jeśli jesteś chętna to moją zgodę otrzymujesz :-)

Chyba idzie jesień... tak brzydko, pochmurno i deszczowo, do tego zimno jak nie wiem... już się obawiam przeziebień, ledwo się ochłodziło a ja już kicham:/

reklama
Do góry