reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Ja również jestem za angelstw jako drugą moderatorką :-) będzie super duet!

Zor dobrze, że wróciłaś, mam nadzieję, że już wszystko w porządku!

vanilijka ja też nie czuję jeszcze ruchów, a tak bardzo bym chciała bo czasem zamartwiam się czy z dzieckiem wszystko w porządku:( taki znak ze środka na pewno by uspokoił.

Zor cieszę się że wróciłaś ... czekamy na Ciebie !!!

Vanilijka ja też nic nie czuję ... chyba że bąbelki w jelitach ! Myślę że na ruchy maluszka jeszcze będę musiała poczekać bo mam sporo sadełka które działa jak poduszka powietrzna :-D Dzisiaj zauważyłam że jak leżę na wznak to w ogóle nie widać żebym w ciąży była ... tylko jak wstanę to sadło mi wywala ...ehhhh.
Brzuś mnie coś pobolewa ale to pewnie dlatego że macica się rozciąga ... w końcu Kropek rośnie !!! Wizyta dopiero za dwa tygodnie ... jak ten czas się wlecze !!!

Miłej niedzieli kobitki

Ostatnia edycja:
To i ja sie witam ;-)

Anika tez juz nie spie od jakiejs godzinki, synek jeszcze spi, maz tez juz wstal ehhhhhhh

Stokrotka to bedziesz rodzic w Norwegii? Szkoda zwierzakow, nie mozesz ich zabrac ze soba?

Milego dnia!

no własnie nie mogę bo warunków na to nie będzie, póki co w 1 pokoju 3 osoby a za chwilę 4 przecież :szok: strasznie mi smutno bo kocham moje futrzaki, królika mam już 5 lat a psa wzięłam ze schroniska 4 lata temu więc jest mega do mnie przywiązany :-( mam nadzieję,że uda mi się wszystko załatwić i znajdę im dobre domy :-(
a może, któraś z Was chciałaby przygarnąć :confused:;-)

w kwestii ruchów, dziec najbardziej jest aktywny jak coś jem,ale póki co to tylko takie pływanie raczej :-D

my już zaliczyliśmy plac zabaw, Junior nasypał sobie piasku do buzi i się pohaftował :no:

angelstw nie nerwowo ,jest długi weekend dużo osób nie ma , Ja jestem ZA Twoja kandydaturą :)

Ja też jeszcze nie czuje ruchów , a dziś znów głowa mnie pobolewa. Wy też macie takie częste bóle głowy?

reklama
Do góry