reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Ja również jestem za angelstw jako drugą moderatorką :-) będzie super duet!

Zor dobrze, że wróciłaś, mam nadzieję, że już wszystko w porządku!

vanilijka ja też nie czuję jeszcze ruchów, a tak bardzo bym chciała bo czasem zamartwiam się czy z dzieckiem wszystko w porządku:( taki znak ze środka na pewno by uspokoił.

Zor cieszę się że wróciłaś ... czekamy na Ciebie !!!

Vanilijka ja też nic nie czuję ... chyba że bąbelki w jelitach ! Myślę że na ruchy maluszka jeszcze będę musiała poczekać bo mam sporo sadełka które działa jak poduszka powietrzna :-D Dzisiaj zauważyłam że jak leżę na wznak to w ogóle nie widać żebym w ciąży była ... tylko jak wstanę to sadło mi wywala ...ehhhh.
Brzuś mnie coś pobolewa ale to pewnie dlatego że macica się rozciąga ... w końcu Kropek rośnie !!! Wizyta dopiero za dwa tygodnie ... jak ten czas się wlecze !!!

Miłej niedzieli kobitki

Ostatnia edycja:
To i ja sie witam ;-)

Anika tez juz nie spie od jakiejs godzinki, synek jeszcze spi, maz tez juz wstal ehhhhhhh

Stokrotka to bedziesz rodzic w Norwegii? Szkoda zwierzakow, nie mozesz ich zabrac ze soba?

Milego dnia!

no własnie nie mogę bo warunków na to nie będzie, póki co w 1 pokoju 3 osoby a za chwilę 4 przecież :szok: strasznie mi smutno bo kocham moje futrzaki, królika mam już 5 lat a psa wzięłam ze schroniska 4 lata temu więc jest mega do mnie przywiązany :-( mam nadzieję,że uda mi się wszystko załatwić i znajdę im dobre domy :-(
a może, któraś z Was chciałaby przygarnąć :confused:;-)

w kwestii ruchów, dziec najbardziej jest aktywny jak coś jem,ale póki co to tylko takie pływanie raczej :-D

my już zaliczyliśmy plac zabaw, Junior nasypał sobie piasku do buzi i się pohaftował :no:

angelstw nie nerwowo ,jest długi weekend dużo osób nie ma , Ja jestem ZA Twoja kandydaturą :)

Ja też jeszcze nie czuje ruchów , a dziś znów głowa mnie pobolewa. Wy też macie takie częste bóle głowy?

reklama
Do góry