reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Madziasek mój głos też masz :)

Asia trzymam kciuki! na pewno wszystko będzie dobrze, ja też ogromnie się stresowałam i okazało się, że zupełnie niepotrzebnie. Zabierz może ze sobą partnera dla wsparcia, mój przez całe badanie (przezbrzuszne) trzymał mnie za stopę i bardzo pomogło takie wsparcie
laugh.gif

teraz wybieramy się na kolejną wizytę w poniedziałek - oczywiście też się stresuję, ale znów zabiore ze sobą wspieracza
laugh.gif

Ostatnia edycja:
Anika to dobrze że się nie stresujesz, ja przed każdą wizytą przeżywam a noc mam najczęściej nie przespaną. Teraz idę w piątek i pewnie będzie to samo

Anika, Patrycja kciuki za badania zacisniete!!!

Ani witaj :-D

Stokrotka to ile dni bez meza bedziesz?

mąż wraca 22 września a 6 października przenosimy się całą rodzinką do Norwegii :sorry2: muszę tylko przed wyjazdem znaleźć domy zastępcze dla mojego królika i psa :-( może któraś jest chętna?

Dziewczyny czy Zor sie odzywala? Lista lutowek ktora prowadzi stoi w miejscu :-(

No wlasnie, nie wiem czy czytalyscie ale musimy wybrac z posrod siebie 2 moderatorki naszego forum!!! jestem chetna by byc jedna z nich, jesli sie zgodzicie oczywiscie :-)

ja tam na moderatorkę nie mam czasu, wybierzcie między sobą :)

www.mama pyta.pl
Akademia Rodzicemalucha.pl

Już kiedyś wam mowilam teraz wklejam linki tam sa darmowe warsztaty na tych warsztatach jest ZAwistowski wiec chyba warto i ciekawie można spedzic dzien.

Madzia mój głos tez masz ale ja nie pisze się na moderatora bo od września nie będę miała czasu na to i jeszcze rzadziej tu będę zaglądać.

Od 4 dni boli mnie ząb który był robiony przez stomatologa w grudniu przepłukuje szałwią ale to chyba nic nie da. Czy w ciąży mogą zatruwać zeba? Jestem ciekawa co może mi zrobić żeby mnie już nie bolało. Wziełam raz tylko tabletke przeciwbólową ale nie chce brać bo się boje o maluszka.

Ja może będę miała usg we wtorek (bo mam wizyte)

reklama
Do góry