reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Witam się z rana, całkiem nie wyspana :) śniadanie zjedzone i nie wiem co dalej robić, mąż śpi jak zabity... a mi już nie chce się wracać do łóżka...pogoda barowa, jedyny plus jest taki że czujemy się całkiem dobrze :)

Miłej niedzieli :)

reklama
To i ja sie witam ;-)

Anika tez juz nie spie od jakiejs godzinki, synek jeszcze spi, maz tez juz wstal ehhhhhhh

Stokrotka to bedziesz rodzic w Norwegii? Szkoda zwierzakow, nie mozesz ich zabrac ze soba?

Milego dnia!

Cześć dziewczyny ale z Was ranne ptaszki :) ja w tamtym tygodniu tylko tak rano się budziłam, a ostatnie dni ciężko mi przed 9 wstać :) u mnie też pochmurno, ale żeby tylko nie padało to idziemy na spacer, wczoraj po takim 2 h zasnęłam jak tylko głowę na poduszce położyłam :) miłego dnia

u mnie jesień czuć w powietrzu :tak: zauważyłam już pierwsze pożółknięte listki na drzewach...szkoda że tak szybko lato ucieka, ale jesień oznacza, że po niej będzie zima, a wraz z zimą przyjdą nasze maluszki na świat :-D noce u mnie zimne - do 10 stopni tylko, więc już okna zamykamy na noc.

Ja już o 7 wyspana ;-) a teraz siedzę i nadrabiam fora bo przez tydzień nie bardzo miałam jak odpisywać. Spędziliśmy mega intensywny tydzień z Bratem który był w PL na urlopie. A dziś już zostaliśmy z Mężem sami z Groszkiem.

Ostatnio właśnie myślałam o Zor która jak dołączyłam do forum była bardzo aktywna i stworzyła fajną listę lutówek...czy ktoś wie co się z nią dzieje? Niepokojąca jest jej nieobecność :baffled:

Dziewczyny jak wasze ruchy? Któraś czuje coś nowego? :-D Ja każdego dnia coś czuję, ale jest to tak delikatne i subtelne, że momentami myślę sobie że to mój wytwór wyobraźni, ale z drugiej strony myślę, dlaczego skoro przecież Groszek tam jest i mogę go już czuć :-D

dobrego dnia wszystkim :tak:

Angelstw no wlasnie Zor sie nie odzywa, nie wiemy dlaczego. Moze nie ma czasu. Ostatnio logowala sie 5 sierpnia :-(
Chyba bedzie trzeba ta liste pouzupelniac i prowadzic dalej ;-)
Wczoraj myslalam o Tobie i chcialabym bys zostala 2ga moderatorka jak sie zgodzisz oczywiscie i jak dziewczyny nie beda mialy nic przeciwko.

Co do ruchow to u mnie sa takie wlasnie delikatne smerania i gilgotania narazie :-D

MadziaSek pomyślałam chwilę o tym by się zgłosić w sumie siedzę w domu tyle miałabym do roboty żeby tu pilnować porządku :-D
ale że ja to taka nieśmiała troszkę jestem to się nie wychylałam :-D ale skoro proponujesz i jeśli dziewczyny nie będą miały nic naprzeciw to czemu nie ;-) z chęcią ogarnę to forum razem z Tobą :tak:

ciekawa jestem co z Zor...:confused:

Dorcia ja już napisałam do niej wiadomość na babyboom i maila. Ostatnio logowała się dość dawno bo 5 sierpnia. Mam nadzieje że nic złego się nie stało... :no:

ja się nie wypowiadam w sprawie moderatorek bo jeszcze Was nie znam, ale skoro macie dziewczyny chęci i akurat dwie jesteście to jestem za ;D
ja jestem na zwolnieniu, siedzę w domku więc będę tu też często i mam nadzieję, że szybko lepiej Was poznam :)

reklama
Jutro dziewczyny do Was wracam
po szpitalu i urlopie..będę miała dostęp do komputera.. Tylko czy nadrobie te dwa tygodnie?

Do góry