reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Witam się z rana, całkiem nie wyspana :) śniadanie zjedzone i nie wiem co dalej robić, mąż śpi jak zabity... a mi już nie chce się wracać do łóżka...pogoda barowa, jedyny plus jest taki że czujemy się całkiem dobrze :)

Miłej niedzieli :)

reklama
To i ja sie witam ;-)

Anika tez juz nie spie od jakiejs godzinki, synek jeszcze spi, maz tez juz wstal ehhhhhhh

Stokrotka to bedziesz rodzic w Norwegii? Szkoda zwierzakow, nie mozesz ich zabrac ze soba?

Milego dnia!

Cześć dziewczyny ale z Was ranne ptaszki :) ja w tamtym tygodniu tylko tak rano się budziłam, a ostatnie dni ciężko mi przed 9 wstać :) u mnie też pochmurno, ale żeby tylko nie padało to idziemy na spacer, wczoraj po takim 2 h zasnęłam jak tylko głowę na poduszce położyłam :) miłego dnia

u mnie jesień czuć w powietrzu :tak: zauważyłam już pierwsze pożółknięte listki na drzewach...szkoda że tak szybko lato ucieka, ale jesień oznacza, że po niej będzie zima, a wraz z zimą przyjdą nasze maluszki na świat :-D noce u mnie zimne - do 10 stopni tylko, więc już okna zamykamy na noc.

Ja już o 7 wyspana ;-) a teraz siedzę i nadrabiam fora bo przez tydzień nie bardzo miałam jak odpisywać. Spędziliśmy mega intensywny tydzień z Bratem który był w PL na urlopie. A dziś już zostaliśmy z Mężem sami z Groszkiem.

Ostatnio właśnie myślałam o Zor która jak dołączyłam do forum była bardzo aktywna i stworzyła fajną listę lutówek...czy ktoś wie co się z nią dzieje? Niepokojąca jest jej nieobecność :baffled:

Dziewczyny jak wasze ruchy? Któraś czuje coś nowego? :-D Ja każdego dnia coś czuję, ale jest to tak delikatne i subtelne, że momentami myślę sobie że to mój wytwór wyobraźni, ale z drugiej strony myślę, dlaczego skoro przecież Groszek tam jest i mogę go już czuć :-D

dobrego dnia wszystkim :tak:

Angelstw no wlasnie Zor sie nie odzywa, nie wiemy dlaczego. Moze nie ma czasu. Ostatnio logowala sie 5 sierpnia :-(
Chyba bedzie trzeba ta liste pouzupelniac i prowadzic dalej ;-)
Wczoraj myslalam o Tobie i chcialabym bys zostala 2ga moderatorka jak sie zgodzisz oczywiscie i jak dziewczyny nie beda mialy nic przeciwko.

Co do ruchow to u mnie sa takie wlasnie delikatne smerania i gilgotania narazie :-D

MadziaSek pomyślałam chwilę o tym by się zgłosić w sumie siedzę w domu tyle miałabym do roboty żeby tu pilnować porządku :-D
ale że ja to taka nieśmiała troszkę jestem to się nie wychylałam :-D ale skoro proponujesz i jeśli dziewczyny nie będą miały nic naprzeciw to czemu nie ;-) z chęcią ogarnę to forum razem z Tobą :tak:

ciekawa jestem co z Zor...:confused:

Dorcia ja już napisałam do niej wiadomość na babyboom i maila. Ostatnio logowała się dość dawno bo 5 sierpnia. Mam nadzieje że nic złego się nie stało... :no:

ja się nie wypowiadam w sprawie moderatorek bo jeszcze Was nie znam, ale skoro macie dziewczyny chęci i akurat dwie jesteście to jestem za ;D
ja jestem na zwolnieniu, siedzę w domku więc będę tu też często i mam nadzieję, że szybko lepiej Was poznam :)

reklama
Jutro dziewczyny do Was wracam
po szpitalu i urlopie..będę miała dostęp do komputera.. Tylko czy nadrobie te dwa tygodnie?

Do góry