reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Czesc Maja :-) jeszcze wszystkie w dwupaku (?) wiec mozesz oficjalnie dolaczyc ;-)

Co do krwi to oddalam zdaje sie 3-krotnie, ale to nie dla mnie jednak (mimo szczerych checi odlatywalam przy oddawaniu) a moj T tez ma super-grupe 0 i oddaje choc ostatnio cos dawno nie byl. Chyba od czasu zalozenia rodziny. Hm ciekawe czemu hihi czyzby krew mu sie zepsula?

Tak jakos od 5 nie spie. Dzien dobry!!!

reklama
dzień dobry:-D
ja też ranny ptaszek.... poszłam spać o 2:30 obudziłam się przed 6 wyspana:szok: i nie mogłam doczekać się budzika........:-)

Witajcie ranne ptaszki :-) Ja niestety kiepska noc bo strasznie mnie lydki bola i juz nie wiem co z nogami zrobic. A jeszcze mam zmniejszyć dawke magnezu to bedzie gorzej :-(

Witaj maja29 :-)

Mlody kaszle, goraczka na wieczor i ja tez cos niewyraznie sie czuje. Jeszcze mi tego brakowalo zeby sie rozchorowac na porod.

Czytam opinie o tym moim szpitalu i troche kiepskie te z ostatnich miesiecy. Zastanawiam sie czy nie wybrac innego troche dalej ale za to z lepsza opieka podobno...

Mam pytanko:
Czy ktoras z mam miala indukowany porod pierwszy i czy jak tak to odczuwalyscie jakies konsekwencje po podaniu oxytocyny? Analizuje swoj i tak mnie tchnelo ze moje problemy z karmieniem to z tego mogły byc i jak bede miala ta sama polozna to moze chcieć ten sam scenariusz zastosowac - niby dzidzia szybciej byla z nami ale cholera wie jakie tego byly konsekwencje...

Ja też witam się z rana ;) dzień dobry !!! Wyprawilam córkę do szkoły i jeszcze leżę w wyrku. Mam obecnie w domu remont. Mąż stara się zrobić jak najszybciej ale musi chodzić do pracy. A ja modlę się aby się nie zaczęło. Chcialabym rodzic jak będzie posprzatane po remoncie. :) Ja już czuje jak moja macica przygotowuje się do porodu :)

Ja tez sie witam ale nie nadaje sie psychicznie na pisanie... Czekam na obchod badanie i rozmowe z ordynatorem... Jeszcze nigdy sie tak nie czulam jak teraz - psychicznie czuje sie źle... Do uslyszenia

Witajcie:)
Dzisiaj w miarę udało się pospać choć i tak czuje zmęczenie i bolą mnie oczy... Mała od 5 się rozpycha, aż mnie wszystko boli...
Wczoraj dostałam nową dostawę ciuszków także dzisiaj od rana już wstawiłam pranie żeby jak najszybciej mieć to z głowy:)
Co do alkoholu to mój M nie pije od początku grudnia, jak nie lepiej;-)czasami mam wrażenie że on się bardziej stresuje niż ja, zawsze mówi że nigdy nic nie wiadomo i woli nie pić:-) ale plus taki że wiem, że w każdej chwili mogę na niego liczyć, tym bardziej że ma własną działalność i 5min od domu:-) także pełen luz:tak:

reklama
Cześć dziewczyny.
maja29 witamy wśród nas:-)
Vani powodzenia, daj znać po obchodzie co zadecydowali...
Ja dziś spałam do 8:40:szok: Z małą przerwą na siku o 2 i przebudziłam się jeszcze parę minut po 7 jak mąż wychodził do pracy i buzi mi dawał, nawet jego budzika dziś nie słyszałam, tak dobrze spałam..

Do góry