reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Hircia kciuki zaciśnięte :)

A dziś moja koleżanka z osiedla urodziła co chodziłyśmy do tego samego lekarza i termin miała na 20.01 i dziś na 15 miała jechać do szpitala bo nasz lekarz miał dyżur to mówi ze ja zbada a o 8 odeszły jej wody i o 16 młody był na świecie 3500 kg chłopa :):) w sumie to jej zazdroszczę ze akurat na naszego lekarza trafiła bo zawsze raźniej :)

co do picia to mój m sam z siebie od wczoraj mówi ze już nie pije mówię ze najwyższa pora , mówi ze ewentualnie 1 piwo żeby się nie odwodnił :-):-)

co do urlopów to mój m ma swoja firmę to tylko kwestia poustawiania pracowników, boje się tylko tego ze zaczne rodzić jak on będzie w pracy i zanim przyjedzie jakiś pracownik go zmienić to godzina jak nie lepiej a ja na pewno męza będę chciała na już :p

Kika moi znajomi w Rybniku mieli taka sytuacje. Widocznie w krwiodastwie nie mieli takiej grupy i brali od ojca, dokladne nie wiem, jak kiedys przyjada odwiedzic swoja rodzinke to zapytam dokladnie :)

Awlam ja po ostatniej wizycie u gina przestałam się przejmować i częściej się kochamy z mężem:p bo tak od 32tc baliśmy się ciągle.
Ale niestety jakoś dzidzia urodzić się nie chce szybciej:(

Na śląsku brakuje krwi w krwiodawstwach, ostatnio nawet apelowali w radiu, żeby kto może oddał krew bo im brakuje.

Aisha dokladnie, jak bylam na badaniach, to kobieta w krwiodastwie mowila, ze im krwi brakuje, bo akurat karetka przyjechala. Mowila, ze az stres ja lapie jak przyjezdzaja, ja powiedzialam, ze B+ beda mieli, bo maz wlasnie poszedl oddac krew, to mowila, ze wbrew pozorom coraz mniej krwiodawcow jest :(
Ja chcialam oddawac krew kiedys, ale okazalo sie, ze moje zyly sie do tego nie nadaja :(

Ja jestem oddaje regularnie no oprócz teraz , Moja mama mnie trochę goniła o to ze staramy się o dziecko a ja osłabiam dodatkowo organizm ale zawsze jej mówię dobro powraca. i oddałam pod koniec maja gdzie nieświadomie byłam już w ciąży ale jak wyszłam to skapałam się ze coś jest nie tak bo nigdy mi serce tak nie kołatało i było mi słabo ale zgoniłam na pogodę bo było chyba koło 27 stopni i ze wcześniej byłam 2mc to mówię pewnie za mały odstęp, mam 0 właśnie uniwersalną to zawsze lekarz mówił ze brakuje im głównie mojej grupy krwi, i do października dostawałam 2 razy w tyg sms zebym przyszła i oddała , no mówie z miłą chęcią ale nie mogę, ale powrócę do oddawania jak już będę mogła, :-):-)

reklama
Czesc dziewczyny. Jestem tu nowa i bardzo żałuję że dopiero znalazłam to forum. Jestem ze Słupska. Mam termin na około 24 luty. To moja pierwsza dzidzia i jeszcze wymarzona corcia. Całą ciaze przeszłam super praktycznie żadnych dolegliwości i przybyło mi tylko 10 kg. Moja corcia w brzuszku jest cudowna bardzo ruchliwa czekaliśmy na nią aż 4 lata i nie mogę się doczekać aż ja przytule ale bardzo boję się porodu. Mam nadzieję że będę choć jeszcze przez ten miesiąc z wami popisać. Pozdrawiam

Do góry