Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I foteczkaJa też już po wizycie 3,5cm maleństwa. Kamień z serca, rośnie prawidłowo, serduszko bije, można jechać na urlop
Doskonale Cię rozumiem, bo też panikowałam czy wszystko jest w porządku i dalej aż za często sprawdzam czy nie ma plamienia. Ale zobacz, każda z nas po kolei jest na wizytach, Kropki są prześliczne, luty to jest po prostu dobry miesiąc na rodzenie i wszystkie szczęśliwie do tego dotrwamytylko ja przewrażliwiona bo przy każdym poronieniu miałam taki pierwszy objaw oby do wizyty do piątku
Wiem że tak może być ale głowa robi swoje
No i pięknie, udanego urlopuJa też już po wizycie 3,5cm maleństwa. Kamień z serca, rośnie prawidłowo, serduszko bije, można jechać na urlop
dziękujęNa spokojnie, mnie też piersi nie bolą już, a wcześniej to ze łzami w oczach wstawałam i się kładłam, ale może też to była kwestia zmiany staników. Brzuch jeżeli lekko boli to naturalny objaw że macica się powiększa, dopóki nie ma mocnego bólu to nie panikujemy
Identycznie!Ja mam to samo, zawsze słodkie do kawy, a teraz na kawę patrzeć nie mogę i na słodkie również. Ale za to wszystko musi być słone
Ja tezDla mnie słodkie może nie istnieć w sumie to się cieszę. Ale za to mam ochotę np. na chipsy
To ja też poprosze o przepisFilet z indyka w sosie pomidorowo śmietanowym z pieczarkami i serem