reklama
Powodzenia, czekamy na wieściDzień dobry. Jak bardzo doceniam to że normalnie mogę o tej porze jeszcze spać zaraz zbieram się na pierwszą wizytę i jestem mega ciekawa.
Miłego dnia
Lilka92
Fanka BB :)
AleksanderJeśli możesz zdradzić to jakie imię wybrała?
Udanego wypoczynkuDziewczyny, znikam na tydzień! Właśnie sobie uświadomiłam, że to szalony pomysł Egipt z 2-latką i jeszcze w ciąży dlatego trzymajcie za nas kciuki!
A ja trzymam kciuki za wszystkie wizytujące w najbliższym czasie i za zdjęcia pięknych kropków z serduszkami
See you
Ja ogólnie nie mam objawów ciążowych tylko ból cycków i zmęczenie, ale ta rwa jeszcze dokucza oszczędzam się ile się da i dużo pomagają mi w domuHejka, jak tam? Jak się czujecie dzisiaj?
Ja wczoraj czułam się okropni, dziś jak sie obudziłam o 5 to znowu masakra.... Napiłam się wody. Właśnie wszystko zwróciłam.
Myślę czy nei zrobić porady na to zwracanie. Bo nie mam siły. To były takie jakby przymusowe wymioty za wymiotami.
Trzymam kciuki ja mam dzisiaj na 16Dzień dobry. Jak bardzo doceniam to że normalnie mogę o tej porze jeszcze spać zaraz zbieram się na pierwszą wizytę i jestem mega ciekawa.
Miłego dnia
Szczerze mówiąc to lekarka przez te dwie wizyty nie podała mi terminu z USG :ODuże macie rozbieżność pomiędzy terminem z USG a terminem z o//m?
Kasia_2022
@Lolka91 @Lilka92 Trzymam kciuki za wizyty i czekamy na informacje
@Oleczqa002 Wypocznijcie
Ja wczoraj miałam słaby dzień mdłości i ból głowy
Ale dziś nowy dzień i mam nadzieję, że będzie lepszy
Dziś zamierzam powiedzieć w pracy o ciąży, mam trochę stresa
@Oleczqa002 Wypocznijcie
Ja wczoraj miałam słaby dzień mdłości i ból głowy
Ale dziś nowy dzień i mam nadzieję, że będzie lepszy
Dziś zamierzam powiedzieć w pracy o ciąży, mam trochę stresa
Paulusiek_12
Ahh to @Oleczqa002 milego wypoczynku
Zazdro.
Ostatnio w Marcu na Gran Canaria byliśmy
My mieliśmy jechać na wakacje ale niestety budowa w pracy i musiał jechać na te 3 tygodnie.
Zazdro.
Ostatnio w Marcu na Gran Canaria byliśmy
My mieliśmy jechać na wakacje ale niestety budowa w pracy i musiał jechać na te 3 tygodnie.
sysiasia44
Hej wam.. zaczęłam uwielbiać wieczory i noce. Non stop bym spala. I te mdłości. Pomagają te opaski, że nie czuje górnych dróg i cofania się,ale cmi mnie cały czas załadek
Wczoraj mąż wrócił to jeszcze zakupy zrobił jestem jak zwłok
Za 1,5 tyg wesele ciekawe jak ja tam wytrzymam
Wczoraj mąż wrócił to jeszcze zakupy zrobił jestem jak zwłok
Za 1,5 tyg wesele ciekawe jak ja tam wytrzymam
sysiasia44
pewnie pokrywa się z om dlatego ..Szczerze mówiąc to lekarka przez te dwie wizyty nie podała mi terminu z USG :O
reklama
Lilka92
U mnie nie dużo, bo 1 dzień różnicyDuże macie rozbieżność pomiędzy terminem z USG a terminem z o//m?