sysiasia44
Fanka BB :)
Ja mam dopiero 23 wizytę A wy już wszystkie po czekam cierpliwie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeAleksander
Udanego wypoczynku
Ja ogólnie nie mam objawów ciążowych tylko ból cycków i zmęczenie, ale ta rwa jeszcze dokucza oszczędzam się ile się da i dużo pomagają mi w domu
Trzymam kciuki ja mam dzisiaj na 16
U mnie 6 dni różnicyDuże macie rozbieżność pomiędzy terminem z USG a terminem z o//m?
Wow! Dla mnie to wyższy level, gratulacje! <3Dziewczyny ciąża bliźniacza dwujajowa, wszystko dobrze, są serduszka. Jestem w tak ogromnym szoku że cała się trzęsę. To jest niesamowite bo miałam takie przeczucie i tylko do męża o tym mówiłam, ale nie sądziłam że to możliwe.
Super gratulacje!!Dziewczyny ciąża bliźniacza dwujajowa, wszystko dobrze, są serduszka. Jestem w tak ogromnym szoku że cała się trzęsę. To jest niesamowite bo miałam takie przeczucie i tylko do męża o tym mówiłam, ale nie sądziłam że to możliwe.
Aaaa gratulacje!Dziewczyny ciąża bliźniacza dwujajowa, wszystko dobrze, są serduszka. Jestem w tak ogromnym szoku że cała się trzęsę. To jest niesamowite bo miałam takie przeczucie i tylko do męża o tym mówiłam, ale nie sądziłam że to możliwe.
Myslę, że kobieta, która jest tak przegrzana, że aż traci dziecko czuje, że coś jest nie tak, przede wszystkim czuje, że powinna juz isc w cień, także myslę, że nie masz sie czego obawiac jesli czujesz sie normalnieja obecnie jestem w Chorwacji i sporo tu kobiet w ciąży z odsłoniętymi brzuchami.. ja dzień przed wyjazdem jeszcze byłam u dr i nic nie mówiła o zwiększonym ryzyku poronienia, powiedziała tylko żeby się nie przegrzewać więc siedzę głównie w cieniu lub w wodzie czuje się dobrze.. nie odczuwam żadnych skutków upałów, pierwszego dnia dostałam plam na skórze ale teraz kolor się wyrównał (9 dzień)
Trochę mnie nastraszyłas mam nadzieję że twój lekarz jest przewrażliwiony
Nie podawał mi termiu ale ogolnie mam rozbieżność 1.5 tygodniaDuże macie rozbieżność pomiędzy terminem z USG a terminem z o//m?
u mnie będzie sporo, jakieś 1,5-2 tygodnieDuże macie rozbieżność pomiędzy terminem z USG a terminem z o//m?