reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Jeśli możesz zdradzić to jakie imię wybrała? 🙂
Aleksander ❤️
Dziewczyny, znikam na tydzień! Właśnie sobie uświadomiłam, że to szalony pomysł Egipt z 2-latką i jeszcze w ciąży 🙈 dlatego trzymajcie za nas kciuki! 😂
A ja trzymam kciuki za wszystkie wizytujące w najbliższym czasie i za zdjęcia pięknych kropków z serduszkami ❤️
See you ☀️☀️☀️
Udanego wypoczynku ❤️
Hejka, jak tam? Jak się czujecie dzisiaj?

Ja wczoraj czułam się okropni, dziś jak sie obudziłam o 5 to znowu masakra.... Napiłam się wody. Właśnie wszystko zwróciłam.😔

Myślę czy nei zrobić porady na to zwracanie. 🤔Bo nie mam siły. To były takie jakby przymusowe wymioty za wymiotami. 😔
Ja ogólnie nie mam objawów ciążowych tylko ból cycków i zmęczenie, ale ta rwa jeszcze dokucza 🙈 oszczędzam się ile się da i dużo pomagają mi w domu 😊
Dzień dobry. Jak bardzo doceniam to że normalnie mogę o tej porze jeszcze spać 🙈 zaraz zbieram się na pierwszą wizytę i jestem mega ciekawa.
Miłego dnia :)
Trzymam kciuki ✊❤️ ja mam dzisiaj na 16 😊

Ahh to @Oleczqa002 milego wypoczynku ❤️
Zazdro. 😊
Ostatnio w Marcu na Gran Canaria byliśmy 😅

My mieliśmy jechać na wakacje ale niestety budowa w pracy i musiał jechać na te 3 tygodnie.

Hej wam.. zaczęłam uwielbiać wieczory i noce. Non stop bym spala. I te mdłości. Pomagają te opaski, że nie czuje górnych dróg i cofania się,ale cmi mnie cały czas załadek 🤢🤢🤢🤢
Wczoraj mąż wrócił to jeszcze zakupy zrobił 😊 jestem jak zwłok 😅😂
Za 1,5 tyg wesele ciekawe jak ja tam wytrzymam 😂😂😂😂

reklama
Do góry