reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Dziewczyny, poczytałam na internecie i chyba się z Wami żegnam… Wg OM 6+1 a zarodek 1,6 mm :( Serduszka nie ma :( Czekam, ale powoli tracę nadzieję… Jak przeżyć te dwa tygodnie 😞
No co Ty 😘 ile tu było takich przypadków, że ciąża młodsza i później pojawiało się serduszko. Serduszko pojawia się koło 3mm więc warto faktycznie poczekać , możesz jak się bardzo martwisz podejść tydzień wcześniej , ale chyba po dwóch większy pewniak , że serducho już będzie biło ❤️

reklama
Udało mi się USG z popołudnia przełożyć na 8:45... Trzymajcie kciuki, od wczoraj plamię, w nocy miałam większą ilość na papierze... Do tego mała mi się rozchorowała, od rana wymiotowała więc dochodzą do tego nerwy związane z nią... Czuję, że to się nie skończy dobrze 😭😭😭
Trzymam bardzo mocno kciuki. ❤️ Daj znać

Dziewczyny, poczytałam na internecie i chyba się z Wami żegnam… Wg OM 6+1 a zarodek 1,6 mm :( Serduszka nie ma :( Czekam, ale powoli tracę nadzieję… Jak przeżyć te dwa tygodnie 😞
Ja wczoraj na usg będąc według OM 5+5 nie miałam echo zarodka jeszcze.
Według wymiarów wyszło mu 5+1.

Tez czekam teraz 2 tygodnie. Na spokojnie, ciąża jest pewnie młodsza niż się liczy według OM❤️

nie można tracić nadziei do końca!! Moja ciąża jest młodsza o 2 tydz! Na początku panikował ale to przecież nic nie zmieni.. trzeba czekać 🙈 wiem to okropne ale co my innego możemy zrobić... Nawet jak staniemy na rzęsach to sytuacji nie zmienisz.. wiem że może być różnie ale nie nastawiam się na najgorsze... Stres zostawiam sobie na dzień wizyty bo tego już nie da się uniknąć...🙈🙈😓 Tymczasem staram trochę zająć myśli i nie zastanawiać się ciągle czy wszystko ok.. oszalała bym..

Udało mi się USG z popołudnia przełożyć na 8:45... Trzymajcie kciuki, od wczoraj plamię, w nocy miałam większą ilość na papierze... Do tego mała mi się rozchorowała, od rana wymiotowała więc dochodzą do tego nerwy związane z nią... Czuję, że to się nie skończy dobrze 😭😭😭
Kochana powodzenia!!! Trzymam kciuki za Ciebie i kropka i córę, żeby jak najszybciej wróciła do zdrowia ❤️

Kochana spokojnie, wiem co to znaczy czekać ale musisz być cierpliwa. Też poszłam teoretycznie w 7 tc a okazało się, że wg usg jest 5 tc, serduszka nie było. Poczekałam 2 tyg iiiii serduszko już biło ❤️ (ciąża młodsza o 2 tyg z powodu przesunięcia się owulacji). Nie czytaj internetu! Tylko włącz pozytywne myślenie, na kolejnej wizycie na pewno zobaczysz już wyczekiwane serduszko 😊✊❤️

reklama
Do góry