reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
ja teraz mam tsh 3,1 i dostałam Eutyrox 25. Lekarka powiedziała ze niby mieścimy się w nowej normie ale ona woli stara szkole do 2,5. Pol roku temu tez zbijalysmy chyba z 3,5 a potem mi kazała odstawić bo miałam 0,6.
Wiec to Twoje 2,5 powinno być ok, dopytaj na następnej wizycie.

Dzięki, tak zrobie dopytam

Byłam dziś w aptece zapytać o masc na te moje potówki.... Polecił mi coś takiego - używała któras z Was?

Załączniki

• 82c41735-5abb-4115-932b-49f698ce9836.jpeg
    82c41735-5abb-4115-932b-49f698ce9836.jpeg
    31 KB · Wyświetleń: 43
Ogólnie to żeby zinterpretować wyniki FT3 i FT4 trzeba policzyć ich wartości procentowe i jeśli jedno i drugie jest do siebie zbliżone to jest w porządku, najlepiej żeby obydwa wyniki nie byly niższe niż 50% 😛 Natomiast gdyby wartości się różniły od siebie to wtedy mówimy o niedoczynnosci … same wyniki nawet jeśli są w normie to nie mówią w sumie nic.

Kurczę dziewczyny wy tez tak macie, że bardzo wcześnie chce wam się spać?
U mnie godzina 19 przychodzi i ja już nie wiem o co chodzi jak ktoś do mnie mówi 😂 Zaraz mamy 22 ja nie śpię, a oczy mnie tak pieką, że szok 😅

Mi to się już w ogóle ode chciało tego lata 😁 jesienią czy zima to by człowiek zwalił na pogodę, chodził spać o 20, byłoby ciemno za oknem i super 😁 a teraz dni długie , noce krótkie, 22 jest jeszcze widno 🙈 więc średnio iść spać o 19.. I trzeba walczyć

Kurczę dziewczyny wy tez tak macie, że bardzo wcześnie chce wam się spać?
U mnie godzina 19 przychodzi i ja już nie wiem o co chodzi jak ktoś do mnie mówi 😂 Zaraz mamy 22 ja nie śpię, a oczy mnie tak pieką, że szok 😅
oj tak spanie to teraz moje ulubione hobby🙈 zdarza się ze o 19 już leżę w łóżku i zasypiam po 20. I do 13 nie mogę się zwlec, bo tak mnie mdli. Dziś testuje tabletki na wymioty i mdłości które wczoraj mi przepisała lekarka, mam nadzieje ze pomogą😵‍💫

Załączniki

• IMG_9360.jpeg
    IMG_9360.jpeg
    43,9 KB · Wyświetleń: 27
reklama
oj tak spanie to teraz moje ulubione hobby🙈 zdarza się ze o 19 już leżę w łóżku i zasypiam po 20. I do 13 nie mogę się zwlec, bo tak mnie mdli. Dziś testuje tabletki na wymioty i mdłości które wczoraj mi przepisała lekarka, mam nadzieje ze pomogą😵‍💫
Właśnie coś czytałam ostatnio o tych tabletkach, że faktycznie pomagają.

Do góry