reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2024

Ja po cytologii delikatnie plamiłam bo jak mi robił to lekko otarł i na drugi dzień miałam plamienie. Także możliwe :)
Wiem, wiem dlatego tu już sobie odpuściłam 🙃
Ale też dosyć mocno mnie uspokoił 🙃

Już podchodzę z tym tak "albo będzie albo nie". Nie mam siły powstrzymać natury 🤷🏻‍♀️

A przypomnij który to tydzień u Cb ?
5 tydzień i 5 dzień

reklama
A robiłaś może betę ?

Trzymam kciuki cały czas mocno, może również ciąża jest młodsza
Powiedział żeby dać sobie spokój z Beta.

Bo to źle działa na psychikę. Niestety, to ile mam stresu... powiedział o tym że to nie jest zdrowe i bardzo źle dla Ciąży bo organizm to mocno czuje.

Poczekać mam do 13 lipca na wizytę.

Wiem, wiem dlatego tu już sobie odpuściłam 🙃
Ale też dosyć mocno mnie uspokoił 🙃

Już podchodzę z tym tak "albo będzie albo nie". Nie mam siły powstrzymać natury 🤷🏻‍♀️

5 tydzień i 5 dzień
No to może jeszcze nie być zarodka bo może młodsza :) ja niby 6 tydzień 2 dzień a też jeszcze zarodka nie było. Ciąża młodsza nawet o 1.5 tygodnia 🙈

myślę że wiek napewno ma tu znaczenie wiedzie po sobie.. ogólnie chodzę znaczona senna nie mam kiedy odpocząć bo ciągle coś... Jakieś obowiązki.. ale np jeśli chodzi o CC miałam 3 razy po pierwszym poziomowanie nie bylo problemu po drugim już było gorzej ale jak się rozruszałam to już było ok.. a po trzecim jeszcze z 2-3 dni w domu dochodziłam do siebie... Więc co ciąża to i starsza i gorzej się dochodzlam do siebie
No

No to może jeszcze nie być zarodka bo może młodsza :) ja niby 6 tydzień 2 dzień a też jeszcze zarodka nie było. Ciąża młodsza nawet o 1.5 tygodnia 🙈
Według USG-wymiarów wyszło mu 5+1 😅

Smiechał mi w gabinecie i w ogóle mnie mega odstresował. On ma takie podejście fantastyczne. Jakby go jeszcze nie zepsuli bo młody 😅

Odpowiedział na każde głupie pytanie 😁 i yup to na 100% będzie mój lekarz prowadzący jeśli będzie szło ok 🤣

Od Niedzieli zostaje sama na 3 tygodnie 😭
Lekkiego stresa mam 🙈

Według USG-wymiarów wyszło mu 5+1 😅

Smiechał mi w gabinecie i w ogóle mnie mega odstresował. On ma takie podejście fantastyczne. Jakby go jeszcze nie zepsuli bo młody 😅

Odpowiedział na każde głupie pytanie 😁 i yup to na 100% będzie mój lekarz prowadzący jeśli będzie szło ok 🤣

Od Niedzieli zostaje sama na 3 tygodnie 😭
Lekkiego stresa mam 🙈
To super, że taki lekarz 😊
Ciąża może być młodsza, musisz poczekać, tylko żeby już plamien nie było, żebyś się nie stresowała ✊😊

Hej hej, przepraszam że się nie odzywałam musiałam chyba sobie przerwę psychiczną zrobić.

Dzięki dziewczyny! @nindziaa @Perlaa @Butterfly. Żyje 🙈

Dziś była wizyta. Jest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Na USG nie widać jeszcze Echo zarodka.

Mam się pojawić za 2 tygodnie.
Jeśli będę znowu krwawic to IP.

Ogólnie to lekarz powiedział że to dobrze się nie zapowiada niestety. :/

Zrobił cytologie bo było czysto i skierował na badania krwi. Wydaje mi się że, może po cyto teraz plamie 🤷🏻‍♀️ już się lekko poddałam.

Wizyta 13.06 - wcześniej tylko jeśli coś by się działo. 🤷🏻‍♀️ Zostaje też 2x1 duphaston do następnej wizyty.

Powodzenia! Trzymam bardzo kciuki aby było wszystko dobrze ! ❤️

Ja nic nie robię wieczorami tylko żrem 😂

Screenshot_2023-06-29-20-44-42-90_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

reklama
Ja nic nie robię wieczorami tylko żrem 😂

Zobacz załącznik 1542022
Masakra a ja wieczorami zdycham. Cały dzień czuje się super a tylko zbliża się 19 i jeb. Ból głowy, mdłości, mega senność. A jak się prześpie to po pobudce jest jeszcze gorzej…. Dziś myślałam, że oszukam organizm i pojechałam z psem na spacer do lasu… no i ledwo z tego spaceru wróciłam bo nie miałam siły iść tak mnie mdliło.
I to jest codziennie o 19 😂

Do góry