reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
No jasne ale nie kazdy ma taką możliwość a nie wszyscy wiedzą o tym prawie
Bo wątpię czy ono jakkolwiek jest nawet respektowane :/ w praktyce spotkałam się ewentualnie np z tym, ze owszem termin jest ale na drugim końcu polski - ale zapewnili możliwość wizyty? Zapewnili 🙈 logika NFZu

Bo wątpię czy ono jakkolwiek jest nawet respektowane :/ w praktyce spotkałam się ewentualnie np z tym, ze owszem termin jest ale na drugim końcu polski - ale zapewnili możliwość wizyty? Zapewnili 🙈 logika NFZu
Z tym samym sie spotkalam jak probowalam prowadzic ciaze na nfz. Jak znalazlam kogos sensownego to nie bylo miejsc, a do byle kogo nie chcialam chodzic. Zostalo prowadzenie ciazy prywatnie ;-)

Niee, muszą zapewnić wizytę w miejscu e którym sie zgłaszasz. Ja poprosiłam o odmowę na piśmie i od razu znaleźli miejsce 🫠

reklama
Do góry