Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno źle parametry wpisała! xD ja wierzę w ten kalendarz! wśród moich bliskich wszystkim się sprawdziło i mi też zobaczymy jak tym razemCo do tego kalendarza to rozmawiałam jakiś czas temu o tym z przyjaciółką i jej się nie sprawdziło bo wychodził chłopiec a urodziła dziewczynkę.
Jak tam ślub? Opowiadaj obyło się bez ciążowych bolączek?Dziewczyny ja przez kilka dni mogę mniej odzywać się przez ten ślub, dużo roboty przy tym a między czasie muszę uważać na siebie i odpoczywać
Ja sprawdzałam niedawno i w pierwszej ciąży mi się sprawdziło, w drugiej nie, a teraz się okażeA patrzyłyście kiedyś dziewczyny na chiński kalendarz płci?
Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;DChiński kalendarz płci. Chłopiec czy dziewczynka?
Najdokładniejszy w Polsce kalkulator kalendarza lunarnego. Podobno 700 letni chiński kalendarz pozwala zaplanować płeć dziecka. Czy działa? Sprawdź!www.babyboom.pl
TrzeciaA to Wasze pierwsze ciąże, czy już kolejne?
w kościele super mój synek prowadził mnie do ołtarza a reszty lepiej nie mogłam sobie wymarzyć. Goście bardzo zadowoleni. Pyszne jedzenie , orkiestra petarda a my podeszliśmy na luzie jak widać na zdjeciuJak tam ślub? Opowiadaj obyło się bez ciążowych bolączek?
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życiaw kościele super mój synek prowadził mnie do ołtarza a reszty lepiej nie mogłam sobie wymarzyć. Goście bardzo zadowoleni a my bawiliśmy się swoim dniem