reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Co do tego kalendarza to rozmawiałam jakiś czas temu o tym z przyjaciółką i jej się nie sprawdziło bo wychodził chłopiec a urodziła dziewczynkę.

reklama
Co do tego kalendarza to rozmawiałam jakiś czas temu o tym z przyjaciółką i jej się nie sprawdziło bo wychodził chłopiec a urodziła dziewczynkę.
Na pewno źle parametry wpisała! xD ja wierzę w ten kalendarz! 😂 wśród moich bliskich wszystkim się sprawdziło i mi też 😂 zobaczymy jak tym razem 🙈

Hej dziewczyny,
Nie odzywałam się bo wyjechałam na weekend z przyjaciółką. Powiedziałam jej o dziecku, co za ulga w końcu nie ukrywać tego przed całym światem 😅
Widzę, że tempo pisania na grupie wzrasta każdego dnia, nie nadążam czytać 🙈 postaram się nadrobić i być z Wami w kontakcie ale mam sporo pracy póki co. Czekam na wizytę u lekarza i właśnie mi się przypomniało, że kazał mi zrobić do tego czasu badania 🤦🏼‍♀️ oczywiście zapomniałam. Może zdążę jeszcze 😬

A patrzyłyście kiedyś dziewczyny na chiński kalendarz płci?😂
Mi się w pierwszej ciąży córcia sprawdziła, w obecnej też wszystko wskazuje na córę 🙈 nie obraziłam się gdyby się potwierdziło ;D
Ja sprawdzałam niedawno i w pierwszej ciąży mi się sprawdziło, w drugiej nie, a teraz się okaże 😆

Masakra taki pseudo lekarz.

Gratuluję udanych wizyt :)

U mnie druga ciąża, córeczka w sierpniu będzie miała 6 latek.

Pomału zaczynam Was odróżniać 🤣 ale i tak mi się mylicie.

Jak tam ślub? Opowiadaj :D obyło się bez ciążowych bolączek?
w kościele super 😍 mój synek prowadził mnie do ołtarza ❤️ a reszty lepiej nie mogłam sobie wymarzyć. Goście bardzo zadowoleni. Pyszne jedzenie , orkiestra petarda a my podeszliśmy na luzie jak widać na zdjeciu

Załączniki

• 3566FDDF-3E4F-4E77-B65E-62987AA4BC9E.jpeg
    3566FDDF-3E4F-4E77-B65E-62987AA4BC9E.jpeg
    70,6 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Do góry