reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Jeju laski, co za upał! Rozpływam się … a zarazem współczuję wszystkim dziewczynom w zaawansowanych ciążach 🥵
Ja też dzisiaj do mamy mówiłam że w tamtej ciąży rodziłam w sierpniu więc z tym wielkimi brzuchem latałam w upał. Ale każda pora roku ma swoje plusy i minusy, u nas trzeba będzie jakaś wielka kurtkę kupić i nie wiem jak buty zimowe się zakłada w wysokiej ciąży 🙃

Ja też dzisiaj do mamy mówiłam że w tamtej ciąży rodziłam w sierpniu więc z tym wielkimi brzuchem latałam w upał. Ale każda pora roku ma swoje plusy i minusy, u nas trzeba będzie jakaś wielka kurtkę kupić i nie wiem jak buty zimowe się zakłada w wysokiej ciąży 🙃

Jeny faktycznie. Ja tez tak rodziłam w te upały i klapki to bylo zbawienie. Ale ta kurtka i buty (kto je zapnie na co dzień 😅) no typowo jak bałwan 😅

Ale teraz oversize jest w modzie 😁
Ja to mam taką kurtkę zimowa, że bez problemu w niej zmieszczę brzuch więc nawet nie muszę kupować 😅

A buty to normalne z traktorową podeszwą :D
To tez mam 😅

Ja urodziłam na początku września i wtedy lato było mega upalne i bardzo długo ten upał byl w Polsce. Pamiętam że jak wtedy robiłam krzywą cukrową w maju to już było upalnie. I jak sobie przypomnę finisz ciąży od czerwca do września to mi słabo na samą myśl. Może faktycznie lepiej mieć ten brzuch w zimie. Nie powinno nam to wtedy aż tak dokuczać ♥️

Ostatnia edycja:
reklama
Mi ogólnie jakoś lepiej podchodzi taki ubiór zimowy w wysokiej ciąży jak o tym myślę.
Te wszystkie legginsy ciążowe fajnie uwydatniające brzuszek, do nich właśnie jakieś botki, ja to się doczekać nie mogę 😅 Święta z brzuszkiem, fotki przy choince 🤣 To będzie mega czas
Dokładnie, tak samo myśle :) i nie mogę się doczekać 🤩

Do góry