Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciężko powiedzieć co to może być, skontaktuj się z lekarzem.Dziewczyny, mam lekkie skurcze i plamie na jasno-różowy kolor. Myślicie ze to coś złego?
Już zaczęłam płakać ze stresu.. Dopiero na 17 jutro, złapałam wizytę.Ciężko powiedzieć co to może być, skontaktuj się z lekarzem.
Ja mam plamienia prawie od poczatku, niewielkie ale sa. No ale ja mam krwiaka. Jakby sie zaczelo krwawienie to jedz na IP.Dziewczyny, mam lekkie skurcze i plamie na jasno-różowy kolor. Myślicie ze to coś złego?
kochana nic nie poradzisz a stres może tylko pogorszyć sytuację staraj się uspokoi. Dobrze że wizytę dało się przyspieszyć za jutroJuż zaczęłam płakać ze stresu.. Dopiero na 17 jutro, złapałam wizytę.
Samo plamienie może nic nie znaczyć, ale jeśli masz przy tym skurcze to ja bym chyba nie czekała do jutra i podjechała na IP. Lepiej dmuchać na zimneDziewczyny, mam lekkie skurcze i plamie na jasno-różowy kolor. Myślicie ze to coś złego?
Nie płacz, jeśli bardzo się martwisz pojedź na izbę przyjęćJuż zaczęłam płakać ze stresu.. Dopiero na 17 jutro, złapałam wizytę.
samo plamienie może nie być groźne ale te skurcze mogą być niepokojące, ja bym nie czekała na wizytę jutro tylko pojechała teraz od razu na IP żeby sprawdzić czy wszystko ok. Najpewniej Cię to uspokoi a jeśli coś się złego dzieje lekarz będzie mógł pomóc szybko.Dziewczyny, mam lekkie skurcze i plamie na jasno-różowy kolor. Myślicie ze to coś złego?
Plamienie może mieć wiele przyczyn, nie denerwuj się tak bardzo, bo stres nie pomaga. Rozumiem, że bardzo się martwisz, w takiej sytuacji możesz podjechać na izbęJuż zaczęłam płakać ze stresu.. Dopiero na 17 jutro, złapałam wizytę.
Ja pojechałabym na sor,Dziewczyny, mam lekkie skurcze i plamie na jasno-różowy kolor. Myślicie ze to coś złego?