reklama
Ja też dzisiaj do mamy mówiłam że w tamtej ciąży rodziłam w sierpniu więc z tym wielkimi brzuchem latałam w upał. Ale każda pora roku ma swoje plusy i minusy, u nas trzeba będzie jakaś wielka kurtkę kupić i nie wiem jak buty zimowe się zakłada w wysokiej ciążyJeju laski, co za upał! Rozpływam się … a zarazem współczuję wszystkim dziewczynom w zaawansowanych ciążach
No dla mnie masakra. Jak dla mnie poczatki sa gorsze niz koncowka, corke rodzilam w lipcu i nawet w upaly w miare dobrze sie czulam. Teraz jakas masakra, zwlaszcza w bloku :-(Jeju laski, co za upał! Rozpływam się … a zarazem współczuję wszystkim dziewczynom w zaawansowanych ciążach
Lauritaa
Moderator
Ja też dzisiaj do mamy mówiłam że w tamtej ciąży rodziłam w sierpniu więc z tym wielkimi brzuchem latałam w upał. Ale każda pora roku ma swoje plusy i minusy, u nas trzeba będzie jakaś wielka kurtkę kupić i nie wiem jak buty zimowe się zakłada w wysokiej ciąży
Jeny faktycznie. Ja tez tak rodziłam w te upały i klapki to bylo zbawienie. Ale ta kurtka i buty (kto je zapnie na co dzień ) no typowo jak bałwan
nindziaa
Moderator
Ale teraz oversize jest w modzieJa też dzisiaj do mamy mówiłam że w tamtej ciąży rodziłam w sierpniu więc z tym wielkimi brzuchem latałam w upał. Ale każda pora roku ma swoje plusy i minusy, u nas trzeba będzie jakaś wielka kurtkę kupić i nie wiem jak buty zimowe się zakłada w wysokiej ciąży
Ja to mam taką kurtkę zimowa, że bez problemu w niej zmieszczę brzuch więc nawet nie muszę kupować
nindziaa
Moderator
A buty to normalne z traktorową podeszwąJa też dzisiaj do mamy mówiłam że w tamtej ciąży rodziłam w sierpniu więc z tym wielkimi brzuchem latałam w upał. Ale każda pora roku ma swoje plusy i minusy, u nas trzeba będzie jakaś wielka kurtkę kupić i nie wiem jak buty zimowe się zakłada w wysokiej ciąży
To tez mam
nindziaa
Moderator
Mi ogólnie jakoś lepiej podchodzi taki ubiór zimowy w wysokiej ciąży jak o tym myślę.
Te wszystkie legginsy ciążowe fajnie uwydatniające brzuszek, do nich właśnie jakieś botki, ja to się doczekać nie mogę Święta z brzuszkiem, fotki przy choince To będzie mega czas
Te wszystkie legginsy ciążowe fajnie uwydatniające brzuszek, do nich właśnie jakieś botki, ja to się doczekać nie mogę Święta z brzuszkiem, fotki przy choince To będzie mega czas
sysiasia44
Fanka BB :)
Rodziłam w lipcu córkę i rzeczywiście był taki upalny dzień. Całe ciało opuchnięte to był koszmar. Resztę rodziłam na wiosnę kwiecień i maj i super pogoda i ciało tak nie odczułoJeju laski, co za upał! Rozpływam się … a zarazem współczuję wszystkim dziewczynom w zaawansowanych ciążach
Aurorah
Fanka BB :)
Ja urodziłam na początku września i wtedy lato było mega upalne i bardzo długo ten upał byl w Polsce. Pamiętam że jak wtedy robiłam krzywą cukrową w maju to już było upalnie. I jak sobie przypomnę finisz ciąży od czerwca do września to mi słabo na samą myśl. Może faktycznie lepiej mieć ten brzuch w zimie. Nie powinno nam to wtedy aż tak dokuczać
Ostatnia edycja:
reklama
agu77
Moderator
Dokładnie, tak samo myśle i nie mogę się doczekaćMi ogólnie jakoś lepiej podchodzi taki ubiór zimowy w wysokiej ciąży jak o tym myślę.