kasiek.23
Fanka BB :)
Względem ostatniej wizyty wychodziłoby w okolicy 7t2d.Super, czekamy na kropka
Dasz radę, może szybko zleci a u Ciebie, który to TC?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Względem ostatniej wizyty wychodziłoby w okolicy 7t2d.Super, czekamy na kropka
Dasz radę, może szybko zleci a u Ciebie, który to TC?
U mnie taka sama sytuacja tylko w środę, mam usg i to akurat będzie 6t2d, byłam w ostatnia środę to był tylko pęcherzyk
O proszę ciekawe czy informacje z usg będą podobneU mnie taka sama sytuacja tylko w środę, mam usg i to akurat będzie 6t2d, byłam w ostatnia środę to był tylko pęcherzyk
Ja zawsze chodzę na czczo i przed lekami.Dzięki jutro pójdę na czczo. Dziś nie dam rady, bo oczywiście facet miał być z rana a jeszcze go nie ma co oni myślą że ktoś ma czas i nie ma swoich spraw brrrrr
A mi właśnie strasznie szybko zleciało bo właśnie się zorientowałam że wizyta już jutroA mi się tak dłuży do pierwszej wizyty do piątku jeszcze tyle czasu i godzinę mam bardzo późną, bo na 21:00
Ale to chyba będzie dobry moment 6t 2d...
Ja już po USG. Jest maleńki pęcherzyk, ale niczego więcej się nie spodziewałam zobaczyć bo to dopiero 4+6. Najważniejsze, że pęcherzyk jest w macicy
Oj tak Teraz tylko czekać na kropka z serduszkiemPiękna wiadomość!
Teraz możesz odetchnąć
Poczekaj jak będą nastolatkami to dopiero będzie co sprzątaćZa gruntowne sprzątanie się wzięłam z tego nerwu sprzątam córek pokój tam wiecznie jest co sprzątać