reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

My przez wiele lat mieszkaliśmy w bloku, w tym roku pierwsze lato w domu jednorodzinnym i normalnie marznę 😅 Na dworze jest ciepło, ale w domu zimnica 😝

Mnie ostatnio mdli całymi dniami (bez wymiotów póki co), podjadam sobie migdały, bo pomagają przynajmniej na chwilę...
My już 2,5 roku od przeprowadzki. Na dole chłodniej ale na górze gorąco.

reklama
Ja ze swojej strony polecam samsung jet70. Chcieliśmy kupic Dreame bo teściowie mają ale akurat był ten samsung na meeega promocji i skusił mnie duży pojemnik. Przy psie daje radę 💪🏻
ja mam samsung jet 90 i to był najlepszy zakup w życiu 😀 przy naszym kocie, nie wyobrażam sobie nie mieć odkurzacza bezprzewodowego😀 Samsung ma od jakiegoś czasu fajne zwroty gotówki przy zakupie ich sprzętu, chyba dalej jest ta promocja.

Oooo też marzę o domku 😊 narazie w bloku mieszkamy,ale ale może się spełni 😉😉
My mieliśmy spontan, sąsiedzi nas wkurzyli, mówię do męża nie wytrzymam tu dłużej. Wydrukowaliśmy karteczki poszłam wrzucać do skrzynek w okolicy która nas interesowała i cudem się udało. To naprawdę był zbieg okoliczności, fart i chyba przeznaczenie. W międzyczasie sprzedaż mieszkania no ryzykowaliśmy bezdomnością gdyby nas wystawili 🙃

My chcemy w tym roku zacząć budowę domu 😊 mieszkam z teściami, szwagierką z mężem i dzieckiem, i nie narzekam, ale marzę o własnym domku 🥰 tym bardziej, że drugie dziecko w drodze 😊

Byliśmy dzisiaj w mini zoo, ale się nachodziłam 😅 w nagrodę zjadłam pizzę 🤤😁

Moja córka skacze na trampolinie i mówi- jak już będziesz miała dzidzisia w brzuszku to nie będziesz mogła skakać 🤣 cały czas ja zbywam dzisiaj bo w tamtym roku jak rozłożyliśmy roku razem szalalysmy.

U mnie wyjazd do teściów to jak na wczasy odchudzające, oni tak mało jedzą, do tego teściowa z ciast to tylko umie piernik i jakieś z jabłkami (nie szarlotka, nie wiem jak się nazywa) i robi wyłącznie na święta. Moi rodzice natomiast gościnni jak prawdziwi Polacy - duże porcje, różne ciasta, salatki 😄

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tak piszecie o tym jedzonku i tak się chce, a żołądek zawiązany na supeł i nic nie chce przyjąć. Do tego przyszedł wieczór i znowu mdłości dają popalić podwójnie 😢

My też w tym roku zaczynamy budowę. Póki co blok i już by się tak chciało wyjść do własnego ogrodu, rozwalić na leżaczku i trochę powygrzewać 🙈

Do góry