reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Na zakupach 😁 zakupiłam sobie odkurzacz bezprzewodowy (przy dwóch pasach latanie z tradycyjnym odkurzaczem zrobiło się męczące) i trochę bielizny bo jakoś wszystko zrobiło się za małe 😁a i jeszcze młoda męczy mnie żeby rozstawić basen a ja nie mam weny 😁
Też kupiłam niedawno niebo a ziemia wkurwiania się z tymi kablami 😂😂 ja jeszcze miałam promocje i druga bateria gratis o wartości 600 zł 🙏🤩

Hej.. Dziecko jest dobrze chronione w brzuszku. Też miałam obskakiwany brzuch. Tylko w 1 ciąży miałam spokój bo nie było komu skakać na mnie jeszcze 😂
Ja ogólnie to sama wszytko robiłam w każdej ciąży, bo daleko mieszkam od rodziny, więc dzwigalam zakupy, nosiłam dzieci itp. Mi tłumaczono, że jeżeli kobieta dużo dźwiga to już organizm przyzwyczajony i nic się nie powinno dziać. Nigdy się nie oszczędzałam ale ja taka jestem poprostu nie umiem usiedzieć na pupie
Ja również dźwigam i nosze córę (14 kg), pytałam lekarza i nie mam żadnych przeciwwskazań ku temu. Myśle, że gorzej będzie z dużym brzuszkiem, ale moja córa będzie już miała ok 3 lat wiec mam nadzieje, że nie będzie miała takich pomysłów jak skakanie po mnie / noszenie, albo że przynajmniej zrozumie, że nie może 😂

reklama
Moje ciśnienie 😅🤪

Załączniki

• 691ef9a7-d431-4989-96d3-86ff2600d7c4.jpeg
    691ef9a7-d431-4989-96d3-86ff2600d7c4.jpeg
    31,1 KB · Wyświetleń: 28
Do góry