Lauritaa
Moderator
Ja jeszcze z tydzień mam spokoju od 6 tyg macie mdłości?
No tak jakoś by wychodziło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jeszcze z tydzień mam spokoju od 6 tyg macie mdłości?
Też kupiłam niedawno niebo a ziemia wkurwiania się z tymi kablami ja jeszcze miałam promocje i druga bateria gratis o wartości 600 złNa zakupach zakupiłam sobie odkurzacz bezprzewodowy (przy dwóch pasach latanie z tradycyjnym odkurzaczem zrobiło się męczące) i trochę bielizny bo jakoś wszystko zrobiło się za małe a i jeszcze młoda męczy mnie żeby rozstawić basen a ja nie mam weny
Też kupiłam niedawno niebo a ziemia wkurwiania się z tymi kablami ja jeszcze miałam promocje i druga bateria gratis o wartości 600 zł
Też kocham bezkablowy ! mieliśmy taki słaby z lidla i też tydzień temu namówiłam starego na zmianę i ten nowy jest cudownyTeż kupiłam niedawno niebo a ziemia wkurwiania się z tymi kablami ja jeszcze miałam promocje i druga bateria gratis o wartości 600 zł
Ja ze swojej strony polecam samsung jet70. Chcieliśmy kupic Dreame bo teściowie mają ale akurat był ten samsung na meeega promocji i skusił mnie duży pojemnik. Przy psie daje radęJa też poluje na taki odkurzacz, może namowie męża jaki masz?
Ja kupiłam ELECTROLUX PUREQ9 zobaczymy jak się będzie sprawował.Ja też poluje na taki odkurzacz, może namowie męża jaki masz?
ja polecam ten bo się składa i nie trzeba się schylać też czatowalam na niższą cenęJa też poluje na taki odkurzacz, może namowie męża jaki masz?
Odkurzacz TEFAL X-Force Flex 14.60 Aqua TY99C0Ja też poluje na taki odkurzacz, może namowie męża jaki masz?
Ja również dźwigam i nosze córę (14 kg), pytałam lekarza i nie mam żadnych przeciwwskazań ku temu. Myśle, że gorzej będzie z dużym brzuszkiem, ale moja córa będzie już miała ok 3 lat wiec mam nadzieje, że nie będzie miała takich pomysłów jak skakanie po mnie / noszenie, albo że przynajmniej zrozumie, że nie możeHej.. Dziecko jest dobrze chronione w brzuszku. Też miałam obskakiwany brzuch. Tylko w 1 ciąży miałam spokój bo nie było komu skakać na mnie jeszcze
Ja ogólnie to sama wszytko robiłam w każdej ciąży, bo daleko mieszkam od rodziny, więc dzwigalam zakupy, nosiłam dzieci itp. Mi tłumaczono, że jeżeli kobieta dużo dźwiga to już organizm przyzwyczajony i nic się nie powinno dziać. Nigdy się nie oszczędzałam ale ja taka jestem poprostu nie umiem usiedzieć na pupie