Kasia.n40
Fanka BB :)
Witaj w klubie też mam czasem takie, samopoczucie tragiczne, ogólnie mam niskie ciśnienie 100/60 rzadko 120...Moje ciśnienie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w klubie też mam czasem takie, samopoczucie tragiczne, ogólnie mam niskie ciśnienie 100/60 rzadko 120...Moje ciśnienie
no ja też niskie ale dzisiaj to poniżej 60 za niskieWitaj w klubie też mam czasem takie, samopoczucie tragiczne, ogólnie mam niskie ciśnienie 100/60 rzadko 120...
To trzeba chyba napisać do Twojego męża żeby trochę podniósł ciśnienie oni są w tym niezawodnino ja też niskie ale dzisiaj to poniżej 60 za niskie
on wystarczająco podwyższaTo trzeba chyba napisać do Twojego męża żeby trochę podniósł ciśnienie oni są w tym niezawodni
Ja też, dlatego tak cierpimy z tym ciśnieniemon wystarczająco podwyższa
Ale dzisiaj grzeczny , inaczej bym podwyższyła ale niestety mam keep distance na razie z sexami
Jejuuu zazdro, u mnie na balkonie 33, w mieszkaniu 25. Leżę przy wiatrakuJa dla odmiany zamarzam a jest 24 na zewnątrz.
To mamy podobnie, bo moja najmłodsza w maju 2 latka skończyła klusek mały 16kg już ważyJa również dźwigam i nosze córę (14 kg), pytałam lekarza i nie mam żadnych przeciwwskazań ku temu. Myśle, że gorzej będzie z dużym brzuszkiem, ale moja córa będzie już miała ok 3 lat wiec mam nadzieje, że nie będzie miała takich pomysłów jak skakanie po mnie / noszenie, albo że przynajmniej zrozumie, że nie może
Oooo też marzę o domku narazie w bloku mieszkamy,ale ale może się spełniMy przez wiele lat mieszkaliśmy w bloku, w tym roku pierwsze lato w domu jednorodzinnym i normalnie marznę Na dworze jest ciepło, ale w domu zimnica
Mnie ostatnio mdli całymi dniami (bez wymiotów póki co), podjadam sobie migdały, bo pomagają przynajmniej na chwilę...