reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

My budowę zaczynaliśmy w 2021 roku w listopadzie jakoś , w marcu tego roku się przyprowadzilismy. Ale podwórko mamy jeszcze rozkopane. W domu jeszcze bardzo dużo do zrobienia, ale co najważniejsze jest.

Dziewczyny boje się , bo operację przepukliny miałam 2 miesiące temu , a teraz coraz bardziej boli mnie okolica tego miejsca.. boje się, że coś jest tam ie tak i na cito trzeba będzie znów operować..

reklama
Ja akurat mieszkam na wsi ( do miasta mam jakieś 5 km).
w domu po rodzicach do tego 15 arów ogrodu.
Dom ma swoje lata, wymagał remontu ale nie wyobrażam sobie mieszkać gdzieś indziej 🙂
Teraz akurat kwitną lipy, uwielbiam ten zapach i bzyczenie uwijających się pszczółek🙂

U mnie właśnie wjechały naleśniki orkiszowe z serkiem wiejskim i troszkę dżemu porzeczkowego 😋😋😋😋
Cały czas biegam do łazienki siku .. już zapomniałam jak to jest 😂

Ja akurat mieszkam na wsi ( do miasta mam jakieś 5 km).
w domu po rodzicach do tego 15 arów ogrodu.
Dom ma swoje lata, wymagał remontu ale nie wyobrażam sobie mieszkać gdzieś indziej 🙂
Teraz akurat kwitną lipy, uwielbiam ten zapach i bzyczenie uwijających się pszczółek🙂

Ja też jeżdżę do rodziców też na wsi mieszkają, ale takiej naprawdę wsi 😂 Całe dzieciństwo tam spędziłam na dworzu, chodzeniu po lasach i kąpielach w jeziorze.. dzieciństwo marzenie.. Szkoda mi że moje dzieci narazie muszą się kisić w bloku 🥴 Tam nie było przyszłości, pracy itp

Ja też niestety narazie w bloku... zaczęliśmy budowę na wiosnę ale zrobiliśmy tylko fundamenty... Teraz wszystko zależy od tego czy dostaniemy kredyt. Fajnie jakby się udało teraz jak jeszcze jesteśmy we 3...

Ja też niestety narazie w bloku... zaczęliśmy budowę na wiosnę ale zrobiliśmy tylko fundamenty... Teraz wszystko zależy od tego czy dostaniemy kredyt. Fajnie jakby się udało teraz jak jeszcze jesteśmy we 3...
Właśnie będę jutro pisać do naszej doradczyni kredytowej, bo też chcemy wziąć. Słyszałam, że bk2% liczą i można już składać prewnioski. Zobaczymy, co nam tym razem zaproponuje 🤔

My budowę zaczynaliśmy w 2021 roku w listopadzie jakoś , w marcu tego roku się przyprowadzilismy. Ale podwórko mamy jeszcze rozkopane. W domu jeszcze bardzo dużo do zrobienia, ale co najważniejsze jest.

Dziewczyny boje się , bo operację przepukliny miałam 2 miesiące temu , a teraz coraz bardziej boli mnie okolica tego miejsca.. boje się, że coś jest tam ie tak i na cito trzeba będzie znów operować..
Kiedy masz teraz wizytę u gin?
Mocno boli? Może ciągnie od blizny bo w sumie jest chyba jeszcze jej czas na regenerację? :/ a kontrolę jakaś jeszcze będziesz miała?

jeśli mocno boli to może na pogotowie pojedź! Przy okazji zobaczyć maleństwo 🙈

Jak u Was z poziomem TSH? 9 czerwca miałam 1,9, 22 czerwca już jest wynik na poziomie 3, a z tego co czytałam to w 1 trymestrze normą jest do 2,5

reklama
Jak u Was z poziomem TSH? 9 czerwca miałam 1,9, 22 czerwca już jest wynik na poziomie 3, a z tego co czytałam to w 1 trymestrze normą jest do 2,5
2 dni przed pozytywnym testem miałam 3.1 (ogólnie od kilku miesięcy regularnie mi rośnie ale kilku endo uważa, że dalej jest w normie). Jutro idę na badania z karty ciąży i zobaczymy

Do góry