Przykro miJa jeszcze nie. O dwóch poprzednich syn wiedział od początku i bardzo się załamał jak się nie udało... Bardzo chce mieć jeszcze rodzeństwo. Teraz czekam, ale najchętniej powiedziałabym mu jak najszybciej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miJa jeszcze nie. O dwóch poprzednich syn wiedział od początku i bardzo się załamał jak się nie udało... Bardzo chce mieć jeszcze rodzeństwo. Teraz czekam, ale najchętniej powiedziałabym mu jak najszybciej
Widziała test pozytywny powiedziała mi na to WowJuż mi lepiejMówiłyście już dzieciom, że jesteście w ciąży?
A jaki kolor ?Dziewczyny ja się dzisiaj obudziłam z plamieniem.. W poniedziałek byłam na wizycie i wszyskto ok, serduszko było... Dziś jakieś dziwne plamienie. Teraz jakby coraz słabsze ale jednak. Czy któraś z was miała takie epizody? Dzisiaj 7+0
Jaka masz dawkę acardu ? Ja biorę i nie odstawiłam córkiNiech bedzie dobrze
Gratuluję Wam dziewczyny pieknych widokow!
Ja odstawialam corcie od cycusia, bo mam zapisany acard i clexane. (Przez acard). Smutno mi ogromnie a coreczka zniosla odstawienie pięknie…
Mialam zbadac progesteron ale jakos nie moge sie wybrac… zakladam ze poprostu wszystko jest ok! I czekam na wizyte ktora bedzie za 2 tyg
To jeśli możesz to poproszę o wpisanie wizyty na 17 lipcaCzy któraś nie jest jeszcze wpisana w kalendarz?
Jak piszecie o swoich wizytach, to ja co chwilę nie cofam się na pierwszą stronę, żeby sprawdzić czy zapisane - jest już na trochę i dodawajcie w wiadomościach "proszę o wpisanie", bo mi to dużo ulatwi![]()
Moja córka (4 latka) już wie, bo bardzo szalała i musiałam osłaniać brzuch za każdym razem jak do mnie podchodziła. Teraz wie, że mama ma w brzuchu dzidziusia i musi uważać.Już mi lepiejMówiłyście już dzieciom, że jesteście w ciąży?
Jutro przyjeżdżają do nas goście. A niedzielę mam nadzieję spędzić leniweDziewczyny, mamy weekend!
Jakie plany?
Opowiadajcie
Lekarz powiedzial ze acard przechodzi i nie mozna karmic. Acard 150, niewazne jaka dawka. Dziecko to dostaje.Jaka masz dawkę acardu ? Ja biorę i nie odstawiłam córki
Będę odpoczywać, ojciec zabrał starszaka na tydzieńDziewczyny, mamy weekend!
Jakie plany?
Opowiadajcie