Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego? Nie powinno być najmniej 66% ?W końcu mam wynik bety...
105% wzrostu tylko :/ Zamiast się cieszyć, zaczęłam się martwić
Powinno, ale wcześniej było 170% a teraz taki słaby wynik.Dlaczego? Nie powinno być najmniej 66% ?
Czekamy na informacje!Dziewczyny udało mi się dostać do mojej dr na wizytę.. cały Płock dziś obdzwonilam i nikt nie miał terminu więc chyba z 20 razy dzwoniłam do mojej.. miała wyłączony tel ale w końcu udało mi się dodzwonić i przyjmie mnie jako ostatnią trzymajcie kciuki
Dawaj znać!Dziewczyny udało mi się dostać do mojej dr na wizytę.. cały Płock dziś obdzwonilam i nikt nie miał terminu więc chyba z 20 razy dzwoniłam do mojej.. miała wyłączony tel ale w końcu udało mi się dodzwonić i przyjmie mnie jako ostatnią trzymajcie kciuki
A beta nie zwalnia po jakimś czasie?Powinno, ale wcześniej było 170% a teraz taki słaby wynik.
Czekamy na informacje!
Podziwiam, my mamy jednego kota i nie nadążam ze sprzątaniemW sumie to ja ostatnio ma cały czas weekend, córka ma już wakacje mąż od poniedziałku ma urlop ale zapewne będziemy siedzieć w domu bo ja nie nadaje się na wyjazdy, a poza tym mamy dwa psy, kota, dwa króliki hodowlane (uratowane z rzeźni) no i jeszcze świnki morskie także jesteśmy uziemieni
A może błąd labu?W końcu mam wynik bety...
105% wzrostu tylko :/ Zamiast się cieszyć, zaczęłam się martwić