reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
W sumie to ja ostatnio ma cały czas weekend, córka ma już wakacje 🙂 mąż od poniedziałku ma urlop ale zapewne będziemy siedzieć w domu bo ja nie nadaje się na wyjazdy, a poza tym mamy dwa psy, kota, dwa króliki hodowlane (uratowane z rzeźni) no i jeszcze świnki morskie także jesteśmy uziemieni 😁
chciałam podpytać o świnkę morska bo obiecałam synowi za dobre świadectwo 😅🙈( myślałam że mu się nie uda tak wysoka średnia a tu oooo mam już kota i psa więc też mi się średnio uśmiecha... Ale obietnica to obietnica) trudna w opiece jest świnka ? Można ją bardziej oswoić niż chomika? (Chomika i królika miałam w przeszłości, świnki nie) klatkę sprząta się raz w tyg czy częściej?

Dziewczyny udało mi się dostać do mojej dr na wizytę.. cały Płock dziś obdzwonilam i nikt nie miał terminu więc chyba z 20 razy dzwoniłam do mojej.. miała wyłączony tel ale w końcu udało mi się dodzwonić i przyjmie mnie jako ostatnią 😊 trzymajcie kciuki
Kochana trzymam kciuki ♥️ będzie dobrze ❤️

Ja mam wizyte 27 czerwca mozesz mnie wpisac. A na weekend nie mam planow, chcialam corke na basen zabrac ale nie wiem w sumie czy z tym krwiakiem moge :-)

Facet mi wparował do salonu z taką miną takiego dziwnego olśnienia 🤣

"A co jak będą bliźniaki? 🤷🏻‍♀️"

Dla uzasadnienia tego 🤣 on jest z bliźniaków 🙈
Padłam trochę że śmiechu no dopiero do niego doszła ta możliwość 🤣
A z tymi blizniakami to nie ma żartów. Ja to nie mam w rodzinie, maz tez nie, a my jak dobrze pojdzie to bedziemy miec :-) do teraz ro sobie probuje w glowie poukladac.

reklama
A z tymi blizniakami to nie ma żartów. Ja to nie mam w rodzinie, maz tez nie, a my jak dobrze pojdzie to bedziemy miec :-) do teraz ro sobie probuje w glowie poukladac.
Dla mnie ważne aby rozwój był poprawny.

A że on jest z bliźniaków to Dr nas uświadamiał że jest możliwość większa.
Tylko mnie rozbawiło że dopiero dziś to do niego dotarło 🤣

Do góry