reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
W sumie to ja ostatnio ma cały czas weekend, córka ma już wakacje 🙂 mąż od poniedziałku ma urlop ale zapewne będziemy siedzieć w domu bo ja nie nadaje się na wyjazdy, a poza tym mamy dwa psy, kota, dwa króliki hodowlane (uratowane z rzeźni) no i jeszcze świnki morskie także jesteśmy uziemieni 😁
chciałam podpytać o świnkę morska bo obiecałam synowi za dobre świadectwo 😅🙈( myślałam że mu się nie uda tak wysoka średnia a tu oooo mam już kota i psa więc też mi się średnio uśmiecha... Ale obietnica to obietnica) trudna w opiece jest świnka ? Można ją bardziej oswoić niż chomika? (Chomika i królika miałam w przeszłości, świnki nie) klatkę sprząta się raz w tyg czy częściej?

Dziewczyny udało mi się dostać do mojej dr na wizytę.. cały Płock dziś obdzwonilam i nikt nie miał terminu więc chyba z 20 razy dzwoniłam do mojej.. miała wyłączony tel ale w końcu udało mi się dodzwonić i przyjmie mnie jako ostatnią 😊 trzymajcie kciuki
Kochana trzymam kciuki ♥️ będzie dobrze ❤️

Ja mam wizyte 27 czerwca mozesz mnie wpisac. A na weekend nie mam planow, chcialam corke na basen zabrac ale nie wiem w sumie czy z tym krwiakiem moge :-)

Facet mi wparował do salonu z taką miną takiego dziwnego olśnienia 🤣

"A co jak będą bliźniaki? 🤷🏻‍♀️"

Dla uzasadnienia tego 🤣 on jest z bliźniaków 🙈
Padłam trochę że śmiechu no dopiero do niego doszła ta możliwość 🤣
A z tymi blizniakami to nie ma żartów. Ja to nie mam w rodzinie, maz tez nie, a my jak dobrze pojdzie to bedziemy miec :-) do teraz ro sobie probuje w glowie poukladac.

reklama
A z tymi blizniakami to nie ma żartów. Ja to nie mam w rodzinie, maz tez nie, a my jak dobrze pojdzie to bedziemy miec :-) do teraz ro sobie probuje w glowie poukladac.
Dla mnie ważne aby rozwój był poprawny.

A że on jest z bliźniaków to Dr nas uświadamiał że jest możliwość większa.
Tylko mnie rozbawiło że dopiero dziś to do niego dotarło 🤣

Do góry