reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ja niestety mam dużą szansę na ciążę pozamaciczną, więc siedzę jak na szpilkach czekając na te wyniki. W poniedziałek USG i zobaczymy, czy pęcherzyk jest tam gdzie powinien. O ile w ogóle już będzie, zobaczymy dzisiejszy wynik bety
Trzymam mocno kciuki za Ciebie!❤️

U nas pytanie jest, czy będzie się prawidłowo wszystko rozwijać głównie. Bo ta ilość stresu... więc póki nie ma kropka na usg nie cieszymy się. 🙃😶

Dzisiaj też dzień ojca więc jadę ale bez prezentu bo nie mam pojecia co można kupić w takiej sytuacji. Stwierdziłam że czas z nim będzie najlepszym prezentem. No ale może cos tam jeszcze wymyślę zanim się u nich pojawię.

reklama
Trzymam mocno kciuki za Ciebie!❤️

U nas pytanie jest, czy będzie się prawidłowo wszystko rozwijać głównie. Bo ta ilość stresu... więc póki nie ma kropka na usg nie cieszymy się. 🙃😶

Dzisiaj też dzień ojca więc jadę ale bez prezentu bo nie mam pojecia co można kupić w takiej sytuacji. Stwierdziłam że czas z nim będzie najlepszym prezentem. No ale może cos tam jeszcze wymyślę zanim się u nich pojawię.
Ja też się jeszcze nie potrafię cieszyć. W poprzedniej ciąży usłyszałam serduszko 2 razy. Za trzecim USG była już tylko głucha cisza... 😭😭

Bardzo mocno trzymam kciuki! ❤️
Przykro mi ze przez to przechodziłaś.

Ja się wszystkiego boję... To moja pierwsza 😕
Ja w pierwszej się nie bałam :D Ale miałam 17 lat, myślałam że jak są dwie kreski na teście to już po prostu jest dziecko i tyle. Nie miałam pojęcia, że w ogóle coś może pójść nie tak. Druga ciąża też książkowa, ale już wiedziałam trochę więcej. Ale że istnieje ciąża pozamaciczna dowiedziałam się dopiero jak sama w niej byłam 🤷‍♀️🤷‍♀️ Nie ma się co bać, po prostu trzeba bardzo zwracać uwagę na to, co się dzieje :) Pamiętaj, żeby ze wszystkim co Cię niepokoi iść do lekarza, nawet jeśli wydaje Ci się to pierdoła. Jeśli same o siebie nie zadbamy, to nikt tego nie zrobi :D Niestety już nie raz się o tym przekonałam

Ja w pierwszej się nie bałam :D Ale miałam 17 lat, myślałam że jak są dwie kreski na teście to już po prostu jest dziecko i tyle. Nie miałam pojęcia, że w ogóle coś może pójść nie tak. Druga ciąża też książkowa, ale już wiedziałam trochę więcej. Ale że istnieje ciąża pozamaciczna dowiedziałam się dopiero jak sama w niej byłam 🤷‍♀️🤷‍♀️ Nie ma się co bać, po prostu trzeba bardzo zwracać uwagę na to, co się dzieje :) Pamiętaj, żeby ze wszystkim co Cię niepokoi iść do lekarza, nawet jeśli wydaje Ci się to pierdoła. Jeśli same o siebie nie zadbamy, to nikt tego nie zrobi :D Niestety już nie raz się o tym przekonałam
Dziękuję tak też będę robić 😊
Ja w ogóle czuje się tak zielona. Masakra trochę 🤣🤣

Jadę zaraz na tą bete 😅

@Perlaa trzymam kciuki za betę 😊 znam ten stres🙈 właśnie po to jestem na forum bo nasze emocje mogą zrozumieć tylko kobiety przechodzące przez to samo.. na jutro o 7 jadę na powtórkę bety... Ale stres jest cały czas..

U mnie dziś szaro buro i kropi głowa boli.. a robota czeka🙈
A Ty do innego lekarza jeszcze się na USG wybierasz? Bo ja już bym chyba leciała gdziekolwiek nawet prywatnie żeby wszystko sprawdzić 😅

A Ty do innego lekarza jeszcze się na USG wybierasz? Bo ja już bym chyba leciała gdziekolwiek nawet prywatnie żeby wszystko sprawdzić 😅
ja do tej swojej to prywatnie chodzę... Nie dostałam się nigdzie tak z dnia na dzień.. a jutro wyjeżdżam za granicę.. więc będę bazować na necie wizytę mam 12.07 zaraz po powrocie .. w razie jak by było coś nie tak to będę szukac lekarza tam 🙈 ale oby nie był potrzebny

ja do tej swojej to prywatnie chodzę... Nie dostałam się nigdzie tak z dnia na dzień.. a jutro wyjeżdżam za granicę.. więc będę bazować na necie wizytę mam 12.07 zaraz po powrocie .. w razie jak by było coś nie tak to będę szukac lekarza tam 🙈 ale oby nie był potrzebny
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze! I miłego wyjazdu! :D

reklama
Od rana mam jakiś zły dzień. Chce mi się płakać i sobie myśle, że może wcale nie jestem gotowa na macierzyństwo. Jakiś baby blues mnie dopadł jeszcze przed porodem 😳

Do góry