reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Zjadłam na śniadanie owsiankę z cynamonem. Teraz czytam, że cynamonu w ciąży nie można. Czy ja naprawdę wszystko muszę robić zle. 😳
Aj, nie przejmuj się wszyscy popełniamy błędy❤️

To tak jak ja wczoraj, z ketchupem Curry moim ulubionym. Dowiedziałam się że nie mogę go jeść bo kurkuma i cynamon... po 3 zjedzonych kanapkach 🙈

reklama
Ja dziś miałam zamiar zjeść jajka ze szpinakiem ale mama mówi przecież nie możesz szpinaku 😐
Nie wiem czy Wam pisałam ale krótko po teście mąż mówi ja i mama zaopiekujemy się Wami - masz przejeb@ne.
I tak mnie pilnują 😅
Myślę że jednorazowo te szczawiany by nie zaszkodziły ale...

Ja dziś miałam zamiar zjeść jajka ze szpinakiem ale mama mówi przecież nie możesz szpinaku 😐
Nie wiem czy Wam pisałam ale krótko po teście mąż mówi ja i mama zaopiekujemy się Wami - masz przejeb@ne.
I tak mnie pilnują 😅

Dlaczego nie mozna szpinaku ?
Ja jem ostatnio często ze śmietana albo z pene albo w innych kombinacjach

I tak mnie pilnują 😅
Ej! Przecież szpinak jest doskonałym źródłem kwasu foliowego i żelaza 😂 Bez jaj! Jedz na zdrowie!

I tak mnie pilnują 😅
Właśnie robię zupę ze szpinakiem.... Skąd taki pomysł że go nie wolno ?

Jeśli można mieć jedną jedyną radę to moja by była: nie kierować się radami starszych pokoleń... Ich wiedza na ogół zatrzymała się 25 lat temu i no cóż. Jest mocno nieaktualna . Ja się nasłuchałam... Że nie mogę jest truskawek, kapusty pomidorów (?!) Przy kp... Masakra 🙈

reklama
Do góry