reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Zjadłam na śniadanie owsiankę z cynamonem. Teraz czytam, że cynamonu w ciąży nie można. Czy ja naprawdę wszystko muszę robić zle. 😳
Aj, nie przejmuj się wszyscy popełniamy błędy❤️

To tak jak ja wczoraj, z ketchupem Curry moim ulubionym. Dowiedziałam się że nie mogę go jeść bo kurkuma i cynamon... po 3 zjedzonych kanapkach 🙈

reklama
Ja dziś miałam zamiar zjeść jajka ze szpinakiem ale mama mówi przecież nie możesz szpinaku 😐
Nie wiem czy Wam pisałam ale krótko po teście mąż mówi ja i mama zaopiekujemy się Wami - masz przejeb@ne.
I tak mnie pilnują 😅
Myślę że jednorazowo te szczawiany by nie zaszkodziły ale...

Ja dziś miałam zamiar zjeść jajka ze szpinakiem ale mama mówi przecież nie możesz szpinaku 😐
Nie wiem czy Wam pisałam ale krótko po teście mąż mówi ja i mama zaopiekujemy się Wami - masz przejeb@ne.
I tak mnie pilnują 😅

Dlaczego nie mozna szpinaku ?
Ja jem ostatnio często ze śmietana albo z pene albo w innych kombinacjach

I tak mnie pilnują 😅
Ej! Przecież szpinak jest doskonałym źródłem kwasu foliowego i żelaza 😂 Bez jaj! Jedz na zdrowie!

I tak mnie pilnują 😅
Właśnie robię zupę ze szpinakiem.... Skąd taki pomysł że go nie wolno ?

Jeśli można mieć jedną jedyną radę to moja by była: nie kierować się radami starszych pokoleń... Ich wiedza na ogół zatrzymała się 25 lat temu i no cóż. Jest mocno nieaktualna . Ja się nasłuchałam... Że nie mogę jest truskawek, kapusty pomidorów (?!) Przy kp... Masakra 🙈

reklama
Do góry