reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Ja standardowo po 6:30 już byłam w punkcie pobrań 😂😂 Bardzo się denerwuję, bo to już 5 dzień po terminie @, a nadal nie mam żadnych objawów, brzuch przestał boleć, nawet piersi mnie nie bolą 😢😢
Ja nawet nie wiem kiedy miałabym @ dostać bo nie miałam regularnie bez lekow 🙈

Potencjalne był by to 19. Ale no... tylko mieć nadzieję że, Beta urosla od poniedziałku było 263.

Martwi mnie nagły brak bólu piersi a były nieznośne ostatnie kilka dni.
I zasypiam jak głupia koło 21 a budzę się 5 albo 6 rano jak w zegarku 🤷🏻‍♀️

Ale kawe 🙈 nawet mała, dalej zwracam 🤣🤣🤣

reklama
Ja codziennie od tygodnia ok 5 się budzę dziś stwierdziłam że zrobię pranie i wywieszę. No.... I przyszła burza i zaczęło padać więc i tak je wrzucę do suszarki później. Teraz sobie jeszcze leżę. Korzystam bo we wtorek wracam do pracy.

I się zastanawiam kiedy iść do lekarza, nie chce żeby znów było za wcześnie niby powiedziała za 2-3 tyg. Dziś mija tydzień.

U nas z imionami ciężki , dla dziewczynki mamy , ale nie liczę na dziewczynkę. Dla chłopaka mi się podoba kilka Ignacy, Marcel, Nikodem , a mąż absolutnie on chce Benjamina , Marka albo coś tam jeszcze na co się w życiu nie zgodzę ... Pewnie zakończy się na jakimś Bartku :p

Ja standardowo po 6:30 już byłam w punkcie pobrań 😂😂 Bardzo się denerwuję, bo to już 5 dzień po terminie @, a nadal nie mam żadnych objawów, brzuch przestał boleć, nawet piersi mnie nie bolą 😢😢
Spokojnie jeszcze będziesz z łezką w oku wspominać ten czas bez objawów 😅 5 dni po terminie to niedużo, u mnie objawy zawsze w 6 tygodniu

I się zastanawiam kiedy iść do lekarza, nie chce żeby znów było za wcześnie niby powiedziała za 2-3 tyg. Dziś mija tydzień.
Mi kazał byc za dwa tygodnie i kilka na kilka bet dał skierowanie.

30 czerwca według kalendarza byłby 5tydzien i 6 dzień jak mam tam iść. Wszystko w rękach bety 🤷🏻‍♀️

reklama
Ja nawet nie wiem kiedy miałabym @ dostać bo nie miałam regularnie bez lekow 🙈

Potencjalne był by to 19. Ale no... tylko mieć nadzieję że, Beta urosla od poniedziałku było 263.

Martwi mnie nagły brak bólu piersi a były nieznośne ostatnie kilka dni.
I zasypiam jak głupia koło 21 a budzę się 5 albo 6 rano jak w zegarku 🤷🏻‍♀️

Ale kawe 🙈 nawet mała, dalej zwracam 🤣🤣🤣
Ja niestety mam dużą szansę na ciążę pozamaciczną, więc siedzę jak na szpilkach czekając na te wyniki. W poniedziałek USG i zobaczymy, czy pęcherzyk jest tam gdzie powinien. O ile w ogóle już będzie, zobaczymy dzisiejszy wynik bety

Do góry