reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Ja standardowo po 6:30 już byłam w punkcie pobrań 😂😂 Bardzo się denerwuję, bo to już 5 dzień po terminie @, a nadal nie mam żadnych objawów, brzuch przestał boleć, nawet piersi mnie nie bolą 😢😢
Ja nawet nie wiem kiedy miałabym @ dostać bo nie miałam regularnie bez lekow 🙈

Potencjalne był by to 19. Ale no... tylko mieć nadzieję że, Beta urosla od poniedziałku było 263.

Martwi mnie nagły brak bólu piersi a były nieznośne ostatnie kilka dni.
I zasypiam jak głupia koło 21 a budzę się 5 albo 6 rano jak w zegarku 🤷🏻‍♀️

Ale kawe 🙈 nawet mała, dalej zwracam 🤣🤣🤣

reklama
Ja codziennie od tygodnia ok 5 się budzę dziś stwierdziłam że zrobię pranie i wywieszę. No.... I przyszła burza i zaczęło padać więc i tak je wrzucę do suszarki później. Teraz sobie jeszcze leżę. Korzystam bo we wtorek wracam do pracy.

I się zastanawiam kiedy iść do lekarza, nie chce żeby znów było za wcześnie niby powiedziała za 2-3 tyg. Dziś mija tydzień.

U nas z imionami ciężki , dla dziewczynki mamy , ale nie liczę na dziewczynkę. Dla chłopaka mi się podoba kilka Ignacy, Marcel, Nikodem , a mąż absolutnie on chce Benjamina , Marka albo coś tam jeszcze na co się w życiu nie zgodzę ... Pewnie zakończy się na jakimś Bartku :p

Ja standardowo po 6:30 już byłam w punkcie pobrań 😂😂 Bardzo się denerwuję, bo to już 5 dzień po terminie @, a nadal nie mam żadnych objawów, brzuch przestał boleć, nawet piersi mnie nie bolą 😢😢
Spokojnie jeszcze będziesz z łezką w oku wspominać ten czas bez objawów 😅 5 dni po terminie to niedużo, u mnie objawy zawsze w 6 tygodniu

I się zastanawiam kiedy iść do lekarza, nie chce żeby znów było za wcześnie niby powiedziała za 2-3 tyg. Dziś mija tydzień.
Mi kazał byc za dwa tygodnie i kilka na kilka bet dał skierowanie.

30 czerwca według kalendarza byłby 5tydzien i 6 dzień jak mam tam iść. Wszystko w rękach bety 🤷🏻‍♀️

reklama
Ja nawet nie wiem kiedy miałabym @ dostać bo nie miałam regularnie bez lekow 🙈

Potencjalne był by to 19. Ale no... tylko mieć nadzieję że, Beta urosla od poniedziałku było 263.

Martwi mnie nagły brak bólu piersi a były nieznośne ostatnie kilka dni.
I zasypiam jak głupia koło 21 a budzę się 5 albo 6 rano jak w zegarku 🤷🏻‍♀️

Ale kawe 🙈 nawet mała, dalej zwracam 🤣🤣🤣
Ja niestety mam dużą szansę na ciążę pozamaciczną, więc siedzę jak na szpilkach czekając na te wyniki. W poniedziałek USG i zobaczymy, czy pęcherzyk jest tam gdzie powinien. O ile w ogóle już będzie, zobaczymy dzisiejszy wynik bety

Do góry