reklama
Bafinka
Fanka BB :)
Witam się i ja.. ja mam tylko tkliwe sutki dziś ciężki dzień bo ostatni w przedszkolu dziewczyn starsza już wczoraj rozpaczała bo on września idzie do szkoły i nowa pani będzie...
Co do imion to dla chłopca Marcel a dla dziewczynki nie mamy jeszcze typu myślę o Nadi, Elwirze, Laurze.. ale to nic pewnego
Co do imion to dla chłopca Marcel a dla dziewczynki nie mamy jeszcze typu myślę o Nadi, Elwirze, Laurze.. ale to nic pewnego
Miyoshi
No właśnie ja z imionami dla chłopca mam ogromny problem.. Jakoś dla dziewczynki mi łatwiej coś wybrać. Chociaż mojemu Luna się mega podoba Ale tak samo Kalina jest śliczne, czy Gaja. Łucja też mi się podoba. A dla chłopaka to chyba właśnie Leon, Mikołaj i Wiktor...U nas z imionami było ciężko, bo mężowi żadne się nie podobało, w końcu padło na Wiktorię i mamy naszą małą Łobuziare
Dla chłopaków podoba mi się Józef, Jan, Miłosz, Krzysztof, a dla dziewczynki Klara, Oliwia, Adrianna - pewnie znowu przejdziemy batalię z mężem
Paulusiek_12
Dzień dobry!Dzień dobry dziewczyny! Kolejny wspaniały dzień, kolejna beta.
A co u Was?
Piąteczka, bo też dzisiaj na bete idę. Ale się nie spieszę
My już wcześniej myśleliśmy o imionach ale narazie nie jesteśmy przekonani...
U mnie dzisiaj jakaś całkowita bezsenność. Wieczorem zasnełam, bo byłam padnieta, ale o północy się obudziłam i walczyłam gdzieś do 3.30 żeby zasnąć... jak w końcu mi się udało to o 4 przyszła burza i znów się obudziłam... a o 5.30 do pracy... Mam nadzieję, że to tylko dzisiaj tak, bo jeżeli to przez hormony to nie wiem jak długo dam radę pociągnać...
U mnie dzisiaj jakaś całkowita bezsenność. Wieczorem zasnełam, bo byłam padnieta, ale o północy się obudziłam i walczyłam gdzieś do 3.30 żeby zasnąć... jak w końcu mi się udało to o 4 przyszła burza i znów się obudziłam... a o 5.30 do pracy... Mam nadzieję, że to tylko dzisiaj tak, bo jeżeli to przez hormony to nie wiem jak długo dam radę pociągnać...
meksykanka11
Hej , ja dziś miałam średnią noc. Burza nie dała mi spać, ja panikara jestem, a męża nie było więc dopóki się nie uspokoiło to nie spałam, a teraz padam jeszcze mi nie dobrze było i pić mi się chciało , a ja się bałam z łóżka wyjść
nindziaa
Moderator
Dziewczynka Michalina, dla chłopca nie mamy.Dziewczyny! A myślałyście już nad imieniem dla dziecka? Macie jakieś swoje typy, które bierzecie pod uwagę?
Mi się ciagle zmienia, teraz mi się podobają np Bruno, Staś
Kasia_2022
A ja jeszcze nie odpoczęłam po wczorajszym dniu zakończenie roku mojej ósmoklasistki od 12:00-20:00. Jak wróciłam do domu to padłam A dziś od nowa zakończenie roku młodszej, ale już wyszykowane i zaraz ruszamy
Kitsune
Moderator
Ja standardowo po 6:30 już byłam w punkcie pobrań Bardzo się denerwuję, bo to już 5 dzień po terminie @, a nadal nie mam żadnych objawów, brzuch przestał boleć, nawet piersi mnie nie boląDzień dobry!
Piąteczka, bo też dzisiaj na bete idę. Ale się nie spieszę
reklama
Jeszcze pewnie będzie czas jak będziesz tęskniła za tym brakiem objawówJa standardowo po 6:30 już byłam w punkcie pobrań Bardzo się denerwuję, bo to już 5 dzień po terminie @, a nadal nie mam żadnych objawów, brzuch przestał boleć, nawet piersi mnie nie bolą