reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dzisiaj się złapałam na tym, że dwa dni z rzędu jadłam ser z niepasteryzowanego mleka 😔
Nie wiedziałam, że jest z surowego 😩

Tez jestem w podobnej sytuacji. Mam 13 łatkę i 11 latka. Prace, zaczelam studia a tu bach... 2 kreseczki. Ale mega się cieszę. Zrobilam 6 testów bo nie wierzyłam. Kreski były bladziutkie. Beta potwiedzila. A boje się jeszcze bardziej. Będzie obrot o 360 stopni.
ja też mam dzieci w takim wieku i też zaczęłam studia 🫣 moje kreski też niespodziewane ;)

Dziewczyny lazlo mi coś w łopatkę i taki ciągnący ból mam przez prawa rękę właśnie do łopatki wkurza mnie juz czym mogę sobie pomóc bo zwariuje 🙈🙈

Witam się i ja 😊
Jestem Kasia, mam 36 lat. Obecnie mama dwóch dziewczynek 14 letniej Roksany i 7 letniej Laury.
O trzeciej ciaży myśleliśmy od kilku lat, ale zawsze coś... nie było odpowiedniego momentu 😉 Kilka miesięcy temu byłam na wizycie u ginekologa i powiedział, że nie ma co się zastanawiać, trzeba działać. Porobiłam niezbędne badania i dalej się z mężem zastanawialiśmy😅
Niby uważaliśmy, ale tak nie do końca🙃
Kilka dni po owulacji bolało mnie podbrzusze, jajniki. Było inaczej niż zawsze, piersi takie nabrzmiałe, tak coś przeczuwałam.
Pierwszy test zrobiłam 2 dni przed spodziewaną @ drugi następnego dnia. Na obu testach 2 kreski. Wizytę mam 30 czerwca.
W piątek zaprosiłam męża na randkę i po kolacji wręczyłam prezent, w środku był test ciążowy.
Mąż się popłakał z radości 😀
Ja również jestem przeszczęśliwa, chociaż pełna obaw. W ogóle jakoś ciężko mi w to uwierzyć 🙂
Przewidywany termin to 21 luty.

reklama
Do góry