reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Dziewczyny a tak z innej beczki 😂 tak bawiłam się na swoim panieńskim 🙈 oczywiście bezalkoholowe 🥳 w kwietniu powiedziałam dziewczyna ze nic nie wyszło z inseminacji wiec pije na swoim panieńskim a 10 dni przed poinformowałam ze jednak nie pije 😂

Załączniki

• AAEC8040-983F-47A6-8039-65AD29477284.jpeg
    AAEC8040-983F-47A6-8039-65AD29477284.jpeg
    182,3 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Dziewczyny a tak z innej beczki 😂 tak bawiłam się na swoim panieńskim 🙈 oczywiście bezalkoholowe 🥳 w kwietniu powiedziałam dziewczyna ze nic nie wyszło z inseminacji wiec pije na swoim panieńskim a 10 dni przed poinformowałam ze jednak nie pije 😂
Super fotka 😍
11 czerwca miałam rocznice swojego panieńskiego 😁 Jak bym chciała wrócić do tych dni! 😜

Dziewczyny ten luty to bardzo dobry termin, akurat przez czas połogu posiedzimy w domu a jak już oswoimy się z nową sytuacją i dojdziemy do siebie to będzie już wiosna 🙂🙂🙂
No to mnie pociesza, bo fakt przy córce najtrudniej wspominam pierwsze 3 miesiące. Jak będzie maj to już będzie idealnie na spacery i inne uroki lata. ♥️

Dla mnie termin ogólnie super. Apka podaje mi 19.02 ale ja zakładam, że ciąża jest młodsza i nie zdziwię się jak wyjdzie początek marca. Moja mama miała termin na połowe lutego a brat urodził się 04.03 ☺️
Akurat jeszcze w święta będę w miarę na chodzie (pierwsze święta w nowym mieszkaniu!) a potem to już tylko czekać na rozwiązanie ☺️

reklama
Do góry