reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Dzisiaj się złapałam na tym, że dwa dni z rzędu jadłam ser z niepasteryzowanego mleka 😔
Nie wiedziałam, że jest z surowego 😩

Tez jestem w podobnej sytuacji. Mam 13 łatkę i 11 latka. Prace, zaczelam studia a tu bach... 2 kreseczki. Ale mega się cieszę. Zrobilam 6 testów bo nie wierzyłam. Kreski były bladziutkie. Beta potwiedzila. A boje się jeszcze bardziej. Będzie obrot o 360 stopni.
ja też mam dzieci w takim wieku i też zaczęłam studia 🫣 moje kreski też niespodziewane ;)

Dziewczyny lazlo mi coś w łopatkę i taki ciągnący ból mam przez prawa rękę właśnie do łopatki wkurza mnie juz czym mogę sobie pomóc bo zwariuje 🙈🙈

Witam się i ja 😊
Jestem Kasia, mam 36 lat. Obecnie mama dwóch dziewczynek 14 letniej Roksany i 7 letniej Laury.
O trzeciej ciaży myśleliśmy od kilku lat, ale zawsze coś... nie było odpowiedniego momentu 😉 Kilka miesięcy temu byłam na wizycie u ginekologa i powiedział, że nie ma co się zastanawiać, trzeba działać. Porobiłam niezbędne badania i dalej się z mężem zastanawialiśmy😅
Niby uważaliśmy, ale tak nie do końca🙃
Kilka dni po owulacji bolało mnie podbrzusze, jajniki. Było inaczej niż zawsze, piersi takie nabrzmiałe, tak coś przeczuwałam.
Pierwszy test zrobiłam 2 dni przed spodziewaną @ drugi następnego dnia. Na obu testach 2 kreski. Wizytę mam 30 czerwca.
W piątek zaprosiłam męża na randkę i po kolacji wręczyłam prezent, w środku był test ciążowy.
Mąż się popłakał z radości 😀
Ja również jestem przeszczęśliwa, chociaż pełna obaw. W ogóle jakoś ciężko mi w to uwierzyć 🙂
Przewidywany termin to 21 luty.

reklama
Do góry