reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Cześć :) Witam się po cichutku. Mam już dwójkę dzieci i od dłuższego czasu staramy się z mężem o trzeciego bobasa. Jestem po ciąży pozamacicznej (sierpień zeszłego roku) i poronieniu w 7tc (marzec tego roku-serduszko przestało bić). Jestem 2 dni przed @, ale od kilku dni czuję się "dziwnie znajomo". Boli i ciągnie mnie brzuch, więc wczoraj postanowiłam zrobić test. Wyszedł bladzioszek, więc powtórzyłam dzisiaj bo nie mogłam w to uwierzyć i na szczęście nic się od wczoraj nie zmieniło :) Jeśli wszystko się uda, to termin będę miała na mniej więcej 27 lutego.

Trzymam kciuki za wszystkie i proszę, trzymajcie kciuki żeby i mi tym razem się udało! 🥰🥰🥰🥰
witamy! Jej ile dziewczyn tu za zła przeszłość 🙈 a mi się wydawało że to tylko ja jestem pechowa... Teraz już musi być dobrze! Luty będzie nasz😅

Dziewczyny a jak się czujecie dziś ? Ja dość dobrze mimo latania do łazienki w nocy 🤔 i bólu piersi
O dziwo czuję się dobrze. W tym tygodniu objawy trochę złagodniały. W ciągu dnia czasami mnie zaboli w podbrzuszu, piersi również bolą mniej, oczywiście zdarzają się wzdęcia i w tym tygodniu pojawił się problem z wypróżnianiem :oops:

reklama
witamy! Jej ile dziewczyn tu za zła przeszłość 🙈 a mi się wydawało że to tylko ja jestem pechowa... Teraz już musi być dobrze! Luty będzie nasz😅
No właśnie ja czytam forum i jestem przerażona, ile kobiet jest po takich różnych przykrych przejściach 🙁 To moja pierwsza ciąża, nie mam za sobą „zaplecza” i czytając to wszystko strasznie się boję 😔 Już tak bardzo się nie mogę doczekać tej wizyty a to dopiero za 2 tyg.

Do góry