reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja wszędzie czytałam, ze 6 to gdzieś zarodek a koło 9 serduszko :p
Tzn powiem szczerze, że u mnie w pierwszej ciąży serduszko już biło w 6 tc 🙈 zresztą wpisałam z ciekawości w neta i pierwsze odpowiedzi, które mi wyskoczyły:

Załączniki

• IMG_6545.jpeg
    IMG_6545.jpeg
    101,7 KB · Wyświetleń: 58
Dziewczyny a jak się czujecie dziś ? Ja dość dobrze mimo latania do łazienki w nocy 🤔 i bólu piersi

Ja w porządku:) prócz wzdętego brzucha i mniejszego apetytu jest ok.
Tzn powiem szczerze, że u mnie w pierwszej ciąży serduszko już biło w 6 tc 🙈 zresztą wpisałam z ciekawości w neta i pierwsze odpowiedzi, które mi wyskoczyły:

Też tak pamiętam z 1 ciąży :)
Ja to mam armagedon bo boli mnie brzuch, bolą mnie cycki, boli mnie głowa, chce mi się siku, chce mi się rzygac, chce mi się jeść i chce mi się spać 😂 to wszystko na raz 24 h/dobę 😂

Haahaha 🤣 szaleństwo!
Cześć :) Witam się po cichutku. Mam już dwójkę dzieci i od dłuższego czasu staramy się z mężem o trzeciego bobasa. Jestem po ciąży pozamacicznej (sierpień zeszłego roku) i poronieniu w 7tc (marzec tego roku-serduszko przestało bić). Jestem 2 dni przed @, ale od kilku dni czuję się "dziwnie znajomo". Boli i ciągnie mnie brzuch, więc wczoraj postanowiłam zrobić test. Wyszedł bladzioszek, więc powtórzyłam dzisiaj bo nie mogłam w to uwierzyć i na szczęście nic się od wczoraj nie zmieniło :) Jeśli wszystko się uda, to termin będę miała na mniej więcej 27 lutego.

Trzymam kciuki za wszystkie i proszę, trzymajcie kciuki żeby i mi tym razem się udało! 🥰🥰🥰🥰

Gratuluje i trzymam kciuki :* w jakim wieku masz dzieci?

Cześć :) Witam się po cichutku. Mam już dwójkę dzieci i od dłuższego czasu staramy się z mężem o trzeciego bobasa. Jestem po ciąży pozamacicznej (sierpień zeszłego roku) i poronieniu w 7tc (marzec tego roku-serduszko przestało bić). Jestem 2 dni przed @, ale od kilku dni czuję się "dziwnie znajomo". Boli i ciągnie mnie brzuch, więc wczoraj postanowiłam zrobić test. Wyszedł bladzioszek, więc powtórzyłam dzisiaj bo nie mogłam w to uwierzyć i na szczęście nic się od wczoraj nie zmieniło :) Jeśli wszystko się uda, to termin będę miała na mniej więcej 27 lutego.

Trzymam kciuki za wszystkie i proszę, trzymajcie kciuki żeby i mi tym razem się udało! 🥰🥰🥰🥰
Witaj! Kurczę, skądś kojarze Twój nick 😃 może z jakiś staraczek 2020 albo mam 2021? Czy to byłoby możliwe?;D
Trzymam mocno kciuki żeby tym razem się udało ✊❤️

reklama
Do góry