reklama
Oleczqa002
Fanka BB :)
Tzn powiem szczerze, że u mnie w pierwszej ciąży serduszko już biło w 6 tc zresztą wpisałam z ciekawości w neta i pierwsze odpowiedzi, które mi wyskoczyły:Ja wszędzie czytałam, ze 6 to gdzieś zarodek a koło 9 serduszko
Załączniki
agu77
Moderator
Ja to mam armagedon bo boli mnie brzuch, bolą mnie cycki, boli mnie głowa, chce mi się siku, chce mi się rzygac, chce mi się jeść i chce mi się spać to wszystko na raz 24 h/dobęDziewczyny a jak się czujecie dziś ? Ja dość dobrze mimo latania do łazienki w nocy i bólu piersi
agu77
Moderator
Kurcze co strona to piszą inaczej … ale to lepiej, krócej się będę stresowaćTzn powiem szczerze, że u mnie w pierwszej ciąży serduszko już biło w 6 tc zresztą wpisałam z ciekawości w neta i pierwsze odpowiedzi, które mi wyskoczyły:
Dziewczyny a jak się czujecie dziś ? Ja dość dobrze mimo latania do łazienki w nocy i bólu piersi
Ja w porządku prócz wzdętego brzucha i mniejszego apetytu jest ok.
Tzn powiem szczerze, że u mnie w pierwszej ciąży serduszko już biło w 6 tc zresztą wpisałam z ciekawości w neta i pierwsze odpowiedzi, które mi wyskoczyły:
Też tak pamiętam z 1 ciąży
Ja to mam armagedon bo boli mnie brzuch, bolą mnie cycki, boli mnie głowa, chce mi się siku, chce mi się rzygac, chce mi się jeść i chce mi się spać to wszystko na raz 24 h/dobę
Haahaha szaleństwo!
Cześć Witam się po cichutku. Mam już dwójkę dzieci i od dłuższego czasu staramy się z mężem o trzeciego bobasa. Jestem po ciąży pozamacicznej (sierpień zeszłego roku) i poronieniu w 7tc (marzec tego roku-serduszko przestało bić). Jestem 2 dni przed @, ale od kilku dni czuję się "dziwnie znajomo". Boli i ciągnie mnie brzuch, więc wczoraj postanowiłam zrobić test. Wyszedł bladzioszek, więc powtórzyłam dzisiaj bo nie mogłam w to uwierzyć i na szczęście nic się od wczoraj nie zmieniło Jeśli wszystko się uda, to termin będę miała na mniej więcej 27 lutego.
Trzymam kciuki za wszystkie i proszę, trzymajcie kciuki żeby i mi tym razem się udało!
Gratuluje i trzymam kciuki :* w jakim wieku masz dzieci?
Oleczqa002
Fanka BB :)
Witaj! Kurczę, skądś kojarze Twój nick może z jakiś staraczek 2020 albo mam 2021? Czy to byłoby możliwe?;DCześć Witam się po cichutku. Mam już dwójkę dzieci i od dłuższego czasu staramy się z mężem o trzeciego bobasa. Jestem po ciąży pozamacicznej (sierpień zeszłego roku) i poronieniu w 7tc (marzec tego roku-serduszko przestało bić). Jestem 2 dni przed @, ale od kilku dni czuję się "dziwnie znajomo". Boli i ciągnie mnie brzuch, więc wczoraj postanowiłam zrobić test. Wyszedł bladzioszek, więc powtórzyłam dzisiaj bo nie mogłam w to uwierzyć i na szczęście nic się od wczoraj nie zmieniło Jeśli wszystko się uda, to termin będę miała na mniej więcej 27 lutego.
Trzymam kciuki za wszystkie i proszę, trzymajcie kciuki żeby i mi tym razem się udało!
Trzymam mocno kciuki żeby tym razem się udało
reklama