Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn ona mówiła, że te dwa tygodnie to żeby w ogóle zarodek zobaczyć … bo serduszko to jeszcze później chyba niż 6 tydz. Bliżej 9… sama już nie wiem. Ona w ogóle była zdziwiona, że ja przyszłam i nawet jak jej powiedziałam, że mam trombofilie i potrzebuje zastrzyków od pozytywnego testu to była zaskoczona.No w 4 tc nic nie będzie widać a 2 tygodnie to dobrze powiedziała Tobie tak żeby serduszko usłyszeć. Pewnie u mnie tez byłoby tak gdyby nie straty . Trzymam kciuki będzie widać
Kurde no tak bliżej 8-9 , matematyka się kłania ja przez ciąże to trochę głupia się zrobiłam ale dostałaś zastrzyki ?Tzn ona mówiła, że te dwa tygodnie to żeby w ogóle zarodek zobaczyć … bo serduszko to jeszcze później chyba niż 6 tydz. Bliżej 9… sama już nie wiem. Ona w ogóle była zdziwiona, że ja przyszłam i nawet jak jej powiedziałam, że mam trombofilie i potrzebuje zastrzyków od pozytywnego testu to była zaskoczona.
Ogolnie byłam kiedyś i tej doktor i byłam mega zadowolona a teraz wyszłam od niej jakaś taka nie do końca
PregneBierzecie jakieś witamy dla kobiet w ciąży?
Puerię UnoBierzecie jakieś witamy dla kobiet w ciąży?
FemibionBierzecie jakieś witamy dla kobiet w ciąży?
7+0 czyli 8 tc zaczynam
Bierzecie jakieś witamy dla kobiet w ciąży?
Tzn ona mówiła, że te dwa tygodnie to żeby w ogóle zarodek zobaczyć … bo serduszko to jeszcze później chyba niż 6 tydz. Bliżej 9… sama już nie wiem. Ona w ogóle była zdziwiona, że ja przyszłam i nawet jak jej powiedziałam, że mam trombofilie i potrzebuje zastrzyków od pozytywnego testu to była zaskoczona.
Ogolnie byłam kiedyś i tej doktor i byłam mega zadowolona a teraz wyszłam od niej jakaś taka nie do końca