reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Hej :) ja dziś ostatni dzień w pracy i wakacje :) choróbsko sprawnie przeszło, został mi tylko katar. Zaraziłam niestety młoda, dzisiaj z mężem zostaje w domu.

Witam nowa koleżankę mortadele 😚 nadrabiam zaległości Ale cały czas mam problem z cytowaniem. Przechodząc do nowej strony kasuje mi tworzona wiadomość, też tak macie?

Co do witamin, ja też biorę, ale nazwy nie pamiętam 🤣 chyba pragna.

Miłego dnia! :)

jak pojawi się zarodek to acard ? Pierwsze słyszę , przepraszam Cb ale ja mam mutacje Pai homo i ja miałam już przy staraniach brać . Co lekarz to inaczej
Ja mam mutacje Leiden V w heterozygocie i konsultowałam u dwóch ginekologów, każdy mówił, że nie ma potrzeby u mnie brać podczas starań :)

Co do mówienia bliskiem, obawiam się że dlugo nie utrzymam w tajemnicy bo już widać brzuszek 😱 Aż strach pomyśleć co będzie w kolejnych miesiącach...🤣

W drugiej ciąży mialam przykra sytuacje, czekaliśmy z mężem do potwierdzenia przez gin że to ciaza, tydzień później mieliśmy spotkać się z najbliższą rodzina i chcieliśmy im wtedy powiedzieć. Nie zdąrzyliśmy dokończyć obiadu, kiedy moja teściowa zapytała dlaczego nic się nie chwalimy ze jestem w ciąży. My szok. Nie wiedział nikt. Teściowa dowiedziała się od swojej siostry, ona od kogoś tam jeszcze, najprawdopodobniej już wtedy pół wsi wiedziało a był to 7 tydzień. Obstawiałam położna, która znana jest z długiego języka. Więcej moja noga tam nie stanęła.Zmieniałam wtedy lekarza. Teściowej było później głupio że mogła nic nie mówić ale obstawiała że są to po prostu ploty.

reklama
Do góry