reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Hej :) ja dziś ostatni dzień w pracy i wakacje :) choróbsko sprawnie przeszło, został mi tylko katar. Zaraziłam niestety młoda, dzisiaj z mężem zostaje w domu.

Witam nowa koleżankę mortadele 😚 nadrabiam zaległości Ale cały czas mam problem z cytowaniem. Przechodząc do nowej strony kasuje mi tworzona wiadomość, też tak macie?

Co do witamin, ja też biorę, ale nazwy nie pamiętam 🤣 chyba pragna.

Miłego dnia! :)

jak pojawi się zarodek to acard ? Pierwsze słyszę , przepraszam Cb ale ja mam mutacje Pai homo i ja miałam już przy staraniach brać . Co lekarz to inaczej
Ja mam mutacje Leiden V w heterozygocie i konsultowałam u dwóch ginekologów, każdy mówił, że nie ma potrzeby u mnie brać podczas starań :)

Co do mówienia bliskiem, obawiam się że dlugo nie utrzymam w tajemnicy bo już widać brzuszek 😱 Aż strach pomyśleć co będzie w kolejnych miesiącach...🤣

W drugiej ciąży mialam przykra sytuacje, czekaliśmy z mężem do potwierdzenia przez gin że to ciaza, tydzień później mieliśmy spotkać się z najbliższą rodzina i chcieliśmy im wtedy powiedzieć. Nie zdąrzyliśmy dokończyć obiadu, kiedy moja teściowa zapytała dlaczego nic się nie chwalimy ze jestem w ciąży. My szok. Nie wiedział nikt. Teściowa dowiedziała się od swojej siostry, ona od kogoś tam jeszcze, najprawdopodobniej już wtedy pół wsi wiedziało a był to 7 tydzień. Obstawiałam położna, która znana jest z długiego języka. Więcej moja noga tam nie stanęła.Zmieniałam wtedy lekarza. Teściowej było później głupio że mogła nic nie mówić ale obstawiała że są to po prostu ploty.

reklama
Do góry