reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Moja mama mnie rodziła w ostatni dzień sierpnia a brata na początku marca - zawsze mowila, że jak rodzić to tylko zima/wczesna wiosna.
A u mnie z lutego tak: 1 luty teściowa, 7 luty moj tata a 14 moja mama, potem zaraz 1 marca teść i 4 marca moj brat. Zawsze się odgrażałam, że ja się cholera po świętach nie odkuje z kasa a już wszystkim muszę prezenty kupować i ja sie zemszczę i urodzę w sierpniu (ja, mąż, szwagierka i szwagier jesteśmy z sierpnia). A tu DUPA bo termin na druga polowe lutego 😂 i już słyszę mojego ojca jak gada, że w lutym to się najlepsi ludzie rodzą 😂

23.05 beta 40
25.05 beta 91.05
02.06 beta 2866

Termin mam na 5.02
Leki to : acard, neoparin 0,4 , encorton 5mg i luteina 2x200
Ale ci ładnie w tydzień beta przyrosła 🤩 liczę trochę, że u mnie tak będzie i w najbliższa środę zobaczę coś na usg. Bo inaczej za 2 tyg dopiero 😏

Moja mama mnie rodziła w ostatni dzień sierpnia a brata na początku marca - zawsze mowila, że jak rodzić to tylko zima/wczesna wiosna.
A u mnie z lutego tak: 1 luty teściowa, 7 luty moj tata a 14 moja mama, potem zaraz 1 marca teść i 4 marca moj brat. Zawsze się odgrażałam, że ja się cholera po świętach nie odkuje z kasa a już wszystkim muszę prezenty kupować i ja sie zemszczę i urodzę w sierpniu (ja, mąż, szwagierka i szwagier jesteśmy z sierpnia). A tu DUPA bo termin na druga polowe lutego 😂 i już słyszę mojego ojca jak gada, że w lutym to się najlepsi ludzie rodzą 😂
U mnie w rodzinie urodziny się zaczynają w czerwcu i kończą w sierpniu -12 osób ma wtedy i to sami najbliżsi ☺️ ja mam w maju 🥰 teraz szwagierka urodziła w styczniu, u mnie luty, więc będzie w końcu ktoś z początku roku 😁

reklama
Moja przyjaciółka jest z lutego, przeczuwam ten sam tekst 🤣 ze najlepsi rodzą się w lutym

Do góry